Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel812

Zostac czy uciekac?

Polecane posty

Gość Daniel812

Witam Mam problem z dziewczyną, bardzo czesto sie kłócimy , ona czepia sie doslownie wszystkiego, jestesmy ze sobą od 2 lat i od pewnego czasu tak jest, najgorsze jest to ze ona nie widzi problemu u siebie tylko ciągle twierdzi ze to moja wina, najbardziej boli to ze ja jestem dla niej prawie idealny, robie dla niej wszystko, ma sie przy mnie jak w masle,moze za bardzo ją rozpiescilem? a ona tak mnie traktuje, chcialbym prosic o rade czy uciekac od takich osob jak najdalej czy nadal zagryzac zęby i zyc z nadzieją na lepsze jutro?

Gość Daniel812
Ona nie chce mi robić loda.

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
uciekaj 🖐️ PS: nie czytałem

Gość Daniel812
Ale gdzie mam uciekać ?

porozmawiac szczerze i ukrocic pasa:D niech doceni to co ma 🖐️ a jak sie nie podoba jej to f u c k o f f

Gość Daniel812
Nie ukrócę pasa bo tam mam kutasa.

Gość Daniel812
Dzieciaku nie podszywaj sie podemnie!!!!!!!!!!!!!! to powazny temat

Gość jak uzywac?
myskle, ze powinienes z nia szczerze porozmawiac i powiedz jej, ze jezeli dalej tak bedzie, jezlei sie nie zmieni to pomyslisz o rozstaniu, bo Ty sie starasz a ona co? mysle tez, ze powinienes chwilowo przestac sie starac...jezeli bedzie miala do Ciebie pretensje, ze inaczej sie zachowujesz to powiedz jej "jak bylem taki jak przedtem to ciagle mnie krytykowalas, czego Ty wlasciwie chcesz? zastanow sie nad soba" a jak sie nie zastanowi to myskle, ze czas pomyslec o rozstaniu bo predzej czy pozniej jezeli ona sie nie zmieni to i tak sie z nia rozstaniesz...

Gość Daniel812
Jak mi nie poradzicie, to poradzi mi mój syn.

zwiazek nie polega na dym aby jedno dawalo a drugie bralo no chyba ze chodzi o seks:D ale tak na serio to wasz zwiazek jest jakas kpina, chory uklad. Tyle zajebistych dziewczyn jest wkolo a ty sie czepiles jakiegos rozpieszczonego dzieciaka, facet otworz oczy!

Gość Daniel812
Były juz powazne rozmowy i ona Twierdzi ze jest nie winna ze to ja ciagle narzekam, boli to bardzo, tak bardzo ze nie potrafie powiedziec KONIEC ,chodz ostatnio w nerwach powiedzialem ze juz tego nie wytrzymuje i zraża mnie do siebie tymi zagrywkami, to znow walnela focha ehhhh. zycie czasem załamuje....

Gość jak uzywac?
powiedz jej rpzy nastepnej "awaturzE" ze masz tego dosyc i potrzebujesz troche rpzerwy aby to wsyztsko przemyslec, ona niech tez to rpzemysli...albo jak walnie focha to nie odzywaj sie pierwszy, nie dzwon, nie rpzepraszaj...zreszta sadze, ze was zwiazek to takie rpzyzwyczajenie a nie milosc z Twojej strony...zastanow sie czy nie mam racji...

Gość Daniel812
FLEA no wlasnie w tym problem ze nad tym sie zastanawiam, tylko szkoda byloby zostawic taką kobiete, jest naprawde idealna jesli chodzi o wygląd ,figure itd, kazdy ma swoj gust ale ja nie spotkalem piekniejszej:) i wiele moich znajomych to potwierdzi, sex takze jest przefenomenalny, wszystko super pieknie tylko meczy mnie to co napisalem powyzej ehhhh

Gość więcej pokory dla ciebie
więcej pokory dla ciebie a może to ty sam siebie za bardzo idealizujesz i nie widzisz tego, co ona widzi? jeśli robisz tysiąc rzeczy o które cię nie prosiła..a nie zrobisz jednej o którą prosi to wybacz, ale za bardzo sam się idealizujesz. Narcyz z ciebie.

Gość jak uzywac?
ojjj Daniel...skoro jestes z dziewczyna dla wygladau...czym jest piekno? co prawda wyglad jest bardzo wazny ale ona sie zestarzeje i juz nie bedzie taka piekna, a charakter zostanie...wiec sam sie zastanow czego chcesz od zycia bo tez chyba zbyt dojrzaly nie ejstes

Gość wardrobe
zacznij ja olewac, wtedy ona bedzie za Toba latala... tez kiedys obrazalm sie za byle co na chlopaka ale przemyslalam i uznalam ze to jest glupie. I o ile milej jest teraz bez klotni:) zycze wam tego samego

Gość Daniel812
To nie jest tak ze robie cos czego ona nie chce a jak cos chce to nie robie, poprostu stwierdzilem ze bede dla niej idealny(no prawie bo nie ma ludzi idealnych) i wielu znajomych to widzi tylko nie ona NIESTETY, dlatego tak napisalem... nie wiem co mam czynic, strasznie to boli..... gdybym nie byl dla niej taki to ma prawo do pewnych rzeczy ale nie w takiej sytuacji jak ktos wypluwa flaki aby bylo super a druga strona po tobie jedzie...

zacznij ja olewac, wtedy ona bedzie za Toba latala... odp to ona cie oleje na amen. KOniec Odp zacznij z nią rozmawiac. Wtedy bedziesz dla NIEJ idealny.

Gość Daniel812
Nie jestem dla wygladu tylo z powodu tego ze ja bardzo Kocham, ona o tym wie i moze dlatego ze jest taka pewna siebie tak wlasnie sie zachowuje...

Myślę, że nie wie. Jest mądra i wie, że domysły to fikcja. Liczy się rozmowa. Dorośnij

najlepszym lekarstwem jest rozmowa. Jesli wiele czynisz, a nie rozmawiasz. To czyny mało sie liczą, bo bez rozmowy ona się o nich nigdy nie dowie. Ponadto to takie lekceważące nie rozmawiac z kimś.

Gość Daniel812
Doskonale o tym wie, poniewez wiele razy mi o tym mowi, ze wie iz ją Kocham, rozmowy tez są , a ona dalej swoje.... dlatego rozmyslam o rozstaniu niestety.

Gość Daniel812
Czy ktoś sie jeszcze dołączy do rozmowy?