Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ally84

FemiFertil - KTOS BRAL?

Polecane posty

Gość ally84

Czesc, od 7 cykli nie potrafie zajsc w ciaze :( Zastanawiam sie nad kupnem FemiFertil, ale mam male obawy. Czy nie szkodzi na zoladek? czy dobrze sie kobieta po nim czuje? Czy na prawde sa tak rewelacyjne rezultaty jak pisza na stronie producenta i innych? Ja zazwyczaj mam sucho (nawet w dni plodne nie mam sluzu plodnego - choc plodne sa - sprawdzane testami owulacyjnymi), mysle ze to moze byc moja przyczyna problwemow. Slyszalam ze ten suplement poprawia jakosc sluzu i ze jest go o wiele wiecej, ale czy to prawda? Jak sie go przyjmuje? od pierwszego dnia miesiaczki? Kto pomoze podjac decyzje, czy warto? Czy ktoras z Was brala? Prosze o opisy jak to wygladalo w praktyce (jak sie go przyjmuje, jaka byla reakcja organizmu na suplement i czy pomaga), z gory dziekuje. Pozdrawiam.

Gość ally84
Nikt? Nie wierze...

Gość ally84
No prosze Was...

Gość thaisse80
ja nie bralam ale wiem ze tu temat byl o tym lekarstwie. Ja zaszlam w ciaze po 4 latach i mi pomogla witamina B6 z magnezem ktora uregulowala cykl.

Gość ally84
Temat byl, ale znalezc go sie nie da :( Nie wiem czy kupic, czy nie. Boje sie ze wydam kase na nic.