Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatjanaa.P

Co robić? doradźcie.

Polecane posty

Gość Tatjanaa.P

Mam koleżankę ,która ma chłopaka. Można powiedzieć ,ze sie przyjaźnimy. Od jakiegoś czasu ten jej chłopak pisze do mnie codziennie. Niby to są niewinne smsy ,ale mówił mi też parę komplementow.. w stylu ,że fajna i ładna ze mnie dziewczyna... Ja też mam faceta na stałe. Nie wiem czy powinnam zakonczyć jakoś definitywnie to pisanie czy przesadzam? bo czuje sie trochę nie fair wobec tej koleżanki ,która niec nie wie o tym ,że codziennie ze sobą piszemy...

Gość Tatjanaa.P
up up

skoncz z nim znajomosc i powiesz kolezance ze nie zyczysz sobie zeby jej facet do Ciebie pisal i tyle.

Gość Tatjanaa.P
tzn on jest fajny i go lubię ,ale oczywiscie nie mam zamiaru z nim isć do łóżka tylko poprostu głupio mi tak wprost zacząć go ignorować ,albo chamsko powiedzieć żeby się odczepił.. koleżance nie chcę mówić bo nie chcę doprowadzić pomiędzy nimi do kłotni...

Gość wyborczaNazwałabyMnieFaszystą
porozmawiaj szczerze z koleżanką, aby przywołała ona swego chłopa do porządku!

zepsujesz jej zwiazek,jej facet jest Toba zainteresowany,masz faceta nie pchaj tam gdzie jestes zagrozeniem,nie musi byc tzw"chamskie"powiedzenie,podejdz do tego z dystansem powiedz ze nie jestes zainteresowana poglebianiem znajomosci.

Gość usialalalalalala.,.
Jeśli nie jesteś nim zainteresowana to mu to powiedz. Powiedz też koleżance.Ja na jej miejscu chciałabym wiedzieć.. nie z Tobą to zacznie może kiedyś z inną...

Gość Tatjanaa.P
może i powiem koleżance ,ale nie chce się z nią pokłócić..

może i powiem koleżance ,ale nie chce się z nią pokłócić.. czy gdyby ona ci o takiej sprawie powiedziala to bys sie z nia poklocila?

Gość Tatjanaa.P
Nie wiem jakbym zareagowała gdybym się dowiedziała nawet od niej ,że codziennie pisała z moim facetem..

co zatem sugerujesz? ze moglas to zakonczyc wczesniej a jednak podtrzymywalas smsowanie? no coz, mleko sie samo nie rozlewa i trzeba umiec je sprzatnac, prawda?

Gość yeryery
nie jej masz mówić, ale temu chłopakowi!!! Moze wcale nie "leci" na Ciebie, a mówiąc o tym jej - możesz spieprzyć ich związek. Albo najlepiej jemu też nic nie mów, po prostu nie odpisuj na smsy, takie trudne? a gdy powie komplement - odpowiedz coś w stylu "mój chłopak myśli podobnie"

Gość Tatjanaa.P
no mogłam zakonczyć wcześniej bo piszemy tak codziennie od jakiś 2 tyg.. on nawet jak ja dlużej nie odpisuje to zaraz sie pyta dlaczego

Gość 55555efrs
sorry, ale po ch.uj mu odpisujesz? :O nie łapię tego :O założę się, że to łechta Twoją próżność, a może nawet on ci sie podoba

Gość Tatjanaa.P
nie podoba mi się zbytnio ,a napewno mnie nie pociaga jako facet bo jest ,,ładny" ale mało męski jak dla mnie bo to taki chłopaczek trochę.. Na początku mu odpisywałam bo myslalam ,że zakonczy się na paru smsach ,ale potem probowalam nie odpisywać tak czesto to on zaczął się pytać dlaczego nie pisze , czy się obrazilam itd..

Gość kasiaaaa...27
Gdyby chłopak mojej przyjaciółki do mnie pisał - odpisywałabym, ale tylko dlatego że ja jestem wredną suką która lubi mieć świadomość, że się podoba nawet zajętym facetom. Prawdopodobnie jesteś taka sama, wiec przestać się użalać dziewczynko, że ten facet nie daje Ci spokoju, a Ty taka biedna i skrzywdzona musisz mu odpisywać, bo inaczej się obrazi.

Gość Tatjanaa.P
Ok będę szczera może to trochę mi się podoba ,ale tylko dlatego ,że lubię być adorowana itd.. poza tym na tego chłopaka leci wiele dziewczyn choć w moim typie to on zbytnio nie jest.. Ale z drugiej strony też tak mam ,że nie potrafię komuś kto nie jest dla mnie chamski powiedzieć że nie chcę z nim pisać.. no tak mam i już.. Trochę głupia sytuacja bo mimo wszystko czuje się troche nie fair wobec tej kolezanki bo ona jest dla mne zawsze w porządku..

Gość usialalalalalala.,.
Teraz pytanie "Co" mu odpisywałaś...

Gość Tatjanaa.P
Właśnie nic takiego.. może trochę flirtowałam w stylu ,że odpisywałam mu teksty ,,podlizujesz się mi " a on odpisał ,, nie podlizuje się tylko podrywam" i tyle.. a tak poza tym to piszemy o codziennych sprawach. .. nic ,, zbereźnego " nie pisalismy ;)

Gość Tatjanaa.P
Ale do łóżka nie mam zamiaru z nim iść ani nic takiego i to wiem napewno

Gość oklahoma
a co na to Twój facet ? ukrywasz to przed nim ?