Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Adam

Czy wam, dziewczyną przeszkadza trądzik u chłopaków??

Polecane posty

Gość gość Adam

Witam wszystkich! Mam trądzik(średni) na twarzy, dokładnie na policzkach i lekki na brodzie . Czy wam dziewczyną przeszkadza to?? Proszę o szczere odpowiedzi;D Pozdrawiam.

Gość dobra duszka :)
Mnie osobiscie nie przeszkadza jak facet jest fajny to moze miec i tradzik nie zwracam na to az takiej uwagi tradzik 100 razy lepszy u faceta niz idealnie gladka twarz i nie daj Boze tapeta :/

Gość trądzik, hmmm
nie wiem, blizny mi napewno nie przeszkadzaja po trądziku ale nad samym trądzikiem nigdy się nie zastanawiałam

Gość trądzik, hmmm
dobra duszka dobrze pisze z tą tapetą to bym się chyba powiesiła jakby facet miał

Gość dobra duszka :)
hehe tak czasem bywa teraz niektorzy lepiej zadbani od dziewczyn ale to to nie chlopak to metroseksualny narcyz :P hehe

Gość heeeehhhheee
Nie, ale przeszkadzają mi błędy ortograficzne, nad tym popracuj.

Gość Wandalka
Osobiście niestety uważam to za troszeczkę (nie obraź się proszę) obrzydliwe, jesli to male czerwone krostki to jeszcze to zniosę, ale takie z białym ropnym uwieńczeniem to po prostu mnie odrzuca (w sensie nie łączyłoby mnie z Tobą nic więcej niż rozmowa), moje przyjaciólki mają te same zdanie. Nie martw się jednak ponieważ jeśli trafisz pod opiekę dobrego dermatologa to pomoże Ci to usunąć albo po prostu trafisz na kobietę której to nie przeszkadza.

Gość gość Adam
Spokojnie ja nie nakładam "tapety" na twarz i nie mam zamiaru tego robić:) A do dermatologa chodziłem rok, przepisywał mi różne maści i tabletki nie powiem bo pomagały, ale nie na długo:( po tygodniu problem wracał. teraz mam takie małe krostki które znikają tak po 3-4 dniach. Dziękuje za szczere wypowiedzi.

Gość nie_przeszkadzaaaaaaaaaaaaaaaa
Mi nie przeszkadza. Moi pryszczaci znajomi tez maja dziewczyny, wiec im raczej tez nie przeszkadza. Jeden moj znajomy chociaz ma straszne blizny po tradziku to i tak bardzo mi sie podoba- po prostu ma ladne rysy twarzy a to jest najwazniejsze pod wzgledem wygladu.

Gość gość Adam
Poznałem bardzo fajną dziewczynę, chcemy się spotkać. Oboje bardzo tego chcemy ale ja się boje właśnie że jej sie nie spodobam:( i dlatego założyłem ten temat żeby jakoś się na duchu podbudować;)

Gość gość
Moim zdaniem jesli ktos kocha to nie zwraca uwagi na tradzik

Gość gość
dziewczynOM! Bardziej przeszkadza analfabetyzm.