Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ypouoty

Gdzie rozwódka może znaleźć nowego partnera?

Polecane posty

Gość ypouoty

Mąż ułożył sobie życie z inną kobietą ona była powodem rozpadu naszego pożycia Jednak to już za mną i mam pytanie gdzie można poznać partnera? Chyba również mam prawo ułożyć sobie życie uczuciowe

Gość mędzrzec q
myślę, że najlepiej będzie w sądzie, na korytarzu, wśród innych świeżo upieczonych rozwodników :classic_cool:

Gość ten u góry dobrze pisze
:classic_cool:

Gość jak ma dorosnac zarozumiale,
masz prawo jak kazdy czlowiek ale powiem Ci z obserwacji, ze mas bardzo male szanse .

Gość just curious
Ma bardzo małe szanse, jeśli ma dzieci, bo w przeciwnym wypadku, szanse się zwiększają :-)

rozwodka nie ma bioru niestety. Slowo.Zdarzaja sie niechubne wyjatki ale mam obok cala mase fantastycznych kobiet po rozwodach ale zaden fcet, nie zaproponowal im malzenstwa , normalnej rodziny. Na seks maja kandydatow od liku ale nie na solidny, stabilny zwiazek.

Gość BlueDreams
Nie sluchaj ich... masz szanse jak kazdy inny. Obys trafila na osoby znajace zycie a nie takich, ktorzy je jeszcze idealizuja i wydaje im sie, ze sa najmadrzejsi.

Gość niezle sie akcja rozkreca
ja jestem rozwodka, mialam dwoch partnerow po mezu ( z 1 z nich jestem od 3 lat w zwiazku, jestesmy zareczeni, chociaz mnie sie do nastepnego slubu nie spieszy), wiec nie piszcie, ze rozwodki nie maja brania

Gość Przykro mi ale super
singlowi ciężko poznać a co dopiero Tobie.

to tylko ciesz sie. Napisalem prawde , moje znajome ( duzo ) sa nie rozchwytywane. Do seksu tak ale nie na zobowiazania urzedowe.

Gość wszedzie jak kazda inna osoba
gorzej jest z dziecmi, jesli bezdzietna to zaden problem:-) okolo 40% par sie rozwodzi i okolo 30stki i wiecej jest mase takich osobi sa bardziej pozadani niz wieczni single

Gość co wy wszyscy wiecie??
może znaleźć wszędzie!! choćby tutaj...;) może znaleźć go w autobusie, kolejce po bułki... tylko musi sama zwrócić na niego uwagę, a to nie jest takie proste, jakby mogło się wydawać. single?? bezdzietne?? o czym Wy mówicie?? po stokroć wolałbym rozsądną, samotną mamę, niż zarozumiała Panią, której cały świat przesłoniło robienie kariery i przypomniała nagle sobie, że jest sama, albo takiej, która nigdy nie miała czasu na założenie rodziny, bo wiecznie ktoś ją na imprezy zapraszał...:D:D:D:D Wszystko można... trzeba tylko znaleźć odpowiedni czas, na odpowiednie rzeczy:P