Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko, ciezko mi

uczucie ciezkosci w podbrzuszu - 17 tc

Polecane posty

Gość ciezko, ciezko mi

w sumie mnie nie boli, ale mam takie jakby odczucie ciezkosci, szczegolnie jak siedze i potem wstaje, jak "rozchodze" to mi przechodzi. Bylam w poniedzialek u poloznej, ale nie bylo usg, zbadala mi szyjke macicy i jest zamknieta, dala posluchac bicie serduszka i pieknie bilo. Moj gin (widze go za 12 dni - cala wiecznosc), mowil mi, ze to normalne, bo mi sie wszystko rozpycha w srodku i mam sie zrelaksowac i nie przejmowac. oczywiscie ufam mojemu ginowi, ale chcialabym wiedziec czy wy tez macie takie uczucie jakby kamienia w macicy???

Gość ciezko, ciezko mi
up

Gość asietttaaa
teraz sa takie czase, ze byle objaw ludzie juz sie przejmuja. i jeszcze naczytaja sie glupot w internecie. gdbyby dzialo sie cos zlego bys odczuwała bol lub mialabys zle samopoczucie. twoje cialo sie zmienia i to normalne ze masz nowe odczucia

Gość paroveczka
Czasem sobie troche stwardnieje, ale to zaden problem, nie ma sie czym przejmowac, chyba ze by tpo trwalo jakos dlugo albo towarzyszyl porzadny bol.

Gość ciezko, ciezko mi
dzieki dziewczyny, wiem, ze panikuje, ale staram sie obserwowac moje cialo. Ten bol zaczal sie jakies 2 tygodnie temu, wtedy tez zaczal mi rosnac troche brzuch i widze rzeczywiscie, ze jest wiekszy, wiec staram sie nie panikowac. Bol jest ciagle, w sensie: siedze i wstaje, zanim sie nie "rozchodze". Tez sobie tlumacze, ze to moje cialo sie zmienia, rozciaga i przestawia i staram sie nie panikowac, tym bardziej, ze wbylam 2 dni temu na wizycie. Chcialam po prostu wiedziec czy wy tez macie podobne odczucia. dziekuje za odpowiedzi :-) ktos jeszcze?

Gość kjlljlklk
tez tak mialam, to hormony, progesteron zmiekcza kosci i stad te uczucie rozpychania

Gość ciezko, ciezko mi
ale tak juz bedzie do konca ciazy? lekarz na rozpulchnienie macicy kaze mi brac buscopan: 2 rano i 2 na wieczor, mozna do 6 dziennie. pomaga ale tylko troche. czuje naprawde taki kamien tam w srodku... kliklkik dzieki!!! czyli ty sie nie stresowalas???

Gość ciezko, ciezko mi
czyli mam sie zrelaksowac i uznac, ze nie ja pierwsza i nie ostatnia mam takie pobolewania???