Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wygląda pozniejj

W jakim wieku facet nie prosi już o chodzenie? czy to przystoi np. 30 latkowi?

Polecane posty

żeby powiedział do np. 23 latki "zostaniesz moją dziewczyną" ? jak to wygląda w tym wieku??

O chodzenie to może prosić chłopak dziewczynę w gimnazjum :O Ale 30 latek - to już musi być totalnie niedojrzały, żeby coś takiego powiedział, nie wyobrażam sobie tego.

Gość dla was Pan Marek
generalnie to dzieci do lat gimnazjalnych zadają takie pytania.... potem są ew pytania o slub a nie chodzenie, u wszystkich chodzenie zaczyna sie od pierwszego pocalunku

DLA WAS PAN MAREK__ heh ty się nie powinieneś wypowiadać bo brak Ci doświadczenia, chyba że uważasz że doświadczenie zdobyte na kafe wystarczy:D

Gość dla was Pan Marek
a skad wiesz ze nie mam doswiadczenia? zobaczyłas to w moim nicku czy kryształowej kuli?? :D:D

Gość więcej pokory dla ciebie
okey..l jakieś deklaracje by się przydały..po pocałunku facet powinien chociaż powiedziec chce byc z tobą. Chce zebysmy byli razem. Bo potem ona go zobaczy z blondyną i on powie: no co, nie jestesmy rzeciez razem. Moi ex tak mówili jak pisałam. Inczej bym z nimi nie była. Bo nie lubie gówniarzy

Gość dla was Pan Marek
na kafe to siadam przy okazji jak siedze w kompie pałko :P

mnie o chodzenie poprosił kiedys 20 latek , więc czemu np . 28 latek miałby tego nie zrobic?? jak dowiedziec sie o związek??

Gość dsadsa
30 latek prosi o obciag z polykiem , a nie o chodzienie

Gość elca
w podstawówce to sie może chłopak dziewczyny pyta czy chce z nim chodzić, ale nie 30-letni facet. przecież to żalosne

Gość dla was Pan Marek
mam na mysli normalnych facetów ktorzy nie postykaja sie z dziewczyna dla seksu...... ale pytanie zadaje chyba facet ktoremu nie grozi nic z tych rzeczy ze strony dziewczyny, chociaz coraz wiecej tego scierwa wiec kto wie... ale nawet gdyby to od czego jest kłamstwo ludzie kłamią wszedzie wiec co za problem spytac o chodzenie po to zeby dobrac sie do dupy????