Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić ((

Jestem w ciąży, a CODZIENNIE.....

Polecane posty

Gość co mam robić ((

płaczę przez swojego faceta. Dołuje mnie, wiecznie krytykuje, wyzywa, maltretuje psychicznie. Boje się o swoje zdrowie i najbardziej o zdrowie mojego maleństwa:( Robię wszystko najlepiej jak mogę, a ciągle wszystko mu się nie podoba:(

Gość nie ma po co byc z kims takim
naprawde

Gość Ramzi
to chyba była wpadka, nie...

płaczesz być może dlatego ze Twoje hormony wariują i każde słowo wyolbrzymiasz. Nie usprawiedliwiam Twojego faceta ale może mu pora pokazać że jesteś silna, piękna młodą kobieta. Matką jego dziecka i powinien ciebie doceniać. Także jestem w ciąży i muszę powiedzieć iż, mnie strasznie irytuję mój mąż - skacze wokoło mnie, dmucha i chucha żebym tylko się nie przemęczyła. Wcześniej takie zachowanie mi odpowiadało ale teraz... Cóż jestem bardziej pewna siebie, bardziej dojrzała i "samodzielna" jednakże pozwalam mu na jego humory bo on także przeżywa ciąze

Gość jak ma dorosnac zarozumiale,
opowiedz mi ale szczerze, czemu zdecydowalas na dziecko skoro , jest takim facetem? Z dnia na dzien takim sie nie stal, wiec dlaczgo? Malo tego , wiadomo juz dzis, ze Ci sie nie ulozy, zostaniesz samotna mtka z dzieckiem . Popatrz jaka desperacje maja kobiety samotne , bez zobowiazan. Napisz dlaczego w taki kozi rog sie zapedzilas? Nie rozumiem kobiet . Wytlumacz prosze swoje myslenie i oswiec mnie.

Gość glupie pytanie....
kazdy ma na nie jedyna odpowiedz,zebys odeszla,chyba ze jestes masochistka.Ja rowniez bylam w takiej sytuacji,i dlugo trwalo zanim zrozumialam ze wszystko bylo tylko wymowka,bo jeszcze nie teraz,bo sobie nie poradze,pozniej bo dziecko malutkie...taki facet nigdy nie bedzie wsparciem,wiec pozbycie sie go to jedyna ulga,lepiej wyladowac gdziekolwiek...byle nie siedziec z takim typem

Gość co mam robić ((
Ajjjj nieważne czy wpadka czy nie.... Po prostu nie wiem jak już mam na niego wpłynąć. Wyzywa mnie kiedy i za co zechce. Nie zwraca wtedy w ogóle uwagi, że mnie rani, moje łzy w żadnym stopniu nie oddziałowują na niego. Spakowałam rzeczy i jestem w moim rodzinnym domu. Po prostu wyszłam. Nie chciałam już dłużej słuchać tych przyrych słów.

Dziewczyno, bardzo dobrze zrobiłaś, musisz zacząć się cenić. Teraz będziesz już odpowiadać nie tylko za swój los..... Powodzenia

Gość co mam robić ((
Powiem Wam, że odkąd jestem w ciąży, jest gorzej. Są dni super fajne, miłe. Ale nagle coś mu się przestawia w głowie i znikąd potrafi zadać taki cios w serce, że aż nie mogę.

I bardzo dobrze zrobiłaś. Albo się opamięta i będzie walczył o rodzinę albo dowiesz się ze bycie z nim było stratą czasu. Jak znam życie to pogodzicie się i znajdziecie wspólny jezyk

Gość co mam robić ((
Boje się tego wszystkiego. Rodzice już się denerwują, że coś jest nie tak. Musiałam im zwymyślać, że nie chciałam zostać sama w domu, bo pózno wroci. Stresuje mnie to wszystko:( On nie będzie walczył. Nie uda nam się:(

Gość zmiesmaczona244
a dziwisz sie, ze sie denerwuja.Zwalilas sie nagle, nie sama a z brzuchem, ni panna ni mezatka. Jak jest rodzina ulozona to aczj a tak same problemy z Toba. Jak mozna zchodzic w ciaze tak bezmyslnie?

Gość glupie pytanie....
i oby sie nie udalo,im predzej to zrozumiesz tym lepiej,facet ktory wyzywa,poniza i podle traktuje swoja kobiete,do tego w ciazy,jest gowno wart,i nigdy nie bedziesz z nim szczesliwa ani ty ani nikt inny. Bedzie jeszcze blagal zebys wrocila jak mu sie grunt spod nog usunie,moj zawsze skomlal jak pies,blagal,obiecywal,przysiegal...a potem gdy poczul sie pewnie wszystko wracalo do normy.ci faceci to falszywe,przebiegle kanalie,zyja tylko tak jak im jest wygodnie i potrzebuja ofiary na ktorej beda sie wyzywac zeby poczuc sie lepsi,bo sa slabi i g..no znacza.zzeraja ich kompleksy i niskie poczucie wlasnej wartosci,wiec wbijaja slabszemu

Gość wertyuiomn bvcvgbhj
Boże, teraz co druga dziewczyna w ciąży bez ślubu -.- Trzeba było się kochać ? Trzeba? Tak to jest kiedy sie oddaje bez myślenia. A twój słodziak (bo na pewno kiedyś dla ciebie był) chciał cię tylko przelecieć, bo jak już zaszłaś w ciążę to się wścieka i wyżywa na tobie. Tak, teraz chodź z brzuchem po ulicy...

Gość co mam robić ((
Mój to ma zespoł Otella czy jakoś inaczej to się piszę. Ja zawsze jestem tą złą, choć nigdy nic złego nie zrobiłam, nic nie mogę, a on może wszystko.

Gość normalnie same puszczalskie
ni slubu, ni niczego a beben przed soba. Zachodzi takie bezmyslne idioctwo i pozniej na leb rodzicom sie zwala. Normalnie kretynka w kretynke. Jakby dupy nie mozna bylo zabezpieczyc.

Gość nie dosc , ze idiotka
spierniczyla sobie zycie, dziecku nienarodzonemu , to jeszcze facetowi. Bo tak trudno polknac durnocie tabletke, plaster nakleic , czy inna antykoncepcje stosowac. Krew mnie zalewa na taka idiotke. Dobrze Ci tak, zeby w dupe Cie kopnal kretynko bez mozgu a jedynie z nogami rozlozonymi.

a możne przestaniecie już obrażać autorkę Wszyscy radzą jej zostaw go bo to dupek i tyle. Nie każdy potrzebuje ślubu do szczęścia i nikomu nic do tego. Jak już pisałam myślę ze jesteś odrobinkę przewrażliwiona. Nie usprawiedliwiam Twojego mężczyzny ale wiem że prawda leży po środku. Jeśli codziennie płaczesz to nic dziwnego że on nie reaguje na łzy. Następne dobre rady jakie sie to będzie rozmowa ale moim zdaniem nic to nie da na dłuższą metę. Sama to przerabiałam. Wiem że, to co wypracujesz sobie teraz zaowocuje na lata. Postaw się facetowi. Chce ciebie i dziecko to bezwzględnie musi okazywać Wam szacunek. Za każdym razem gdy zacznie burczeć na ciebie pokaż że doskonale dasz sobie bez niego radę. On musi wiedzieć że jesteś z nim bo tego chcesz a nie dlatego ze "musisz". W innym wypadku nie wracaj do niego.

Gość buchahahhahah
jasne nie kazdy potrzebuje slubu do szczescia.A to akurat prawda. Tylko szczescie autorka zlapala za nogi az do gory mozna skakac.Po prostu swietnie rozegrala zycie , spierniczywszy tylu osobom. Madra az boli.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej