Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię Anglii

mężowie,którzy nie chca wrócic do Polski:(

Polecane posty

Gość droga autorko, ja cie ..
..rozumiem. Ktos kto nie mysli o powrocie, widocznie nie ma do czego wracac. Przykre, ze tak latwo niektorym przychodzi porzucic swoje miejsce, tam gdzie sie wychowalo i spedzilo kawal zycia. Wydaje im sie, ze pieniadze moga zastapic wszystko, lacznie z rodzina zostawiona w Polsce.

Gość moze tobie przykro ale my
jestesmy realistami

Gość Wracać do Polski?
Z milionami funtów na koncie?NIGDY!Po co,po to by zaraz pól rodziny się zleciało po pożyczki?By ogladac w sklepach skwaszone miny ekspedientek,stać w urzędach w kolejkach do wiecznie pijących kawke pań?Robic rewolucję naszym dzieciom ze zmianą środowiska,szkoły?I to tylko dlatego,że Polska jest moją ojczyzną,bo mam tu rodzinę,dzieci ciocie,babcie itd?

Gość droga autorko, ja cie ..
polskie myslenie, mam funty i sie nie podziele! Po co wracac do Pl, bo sie rodzina zleci i bedzie czerpac jak z wiadra. JAsne, lepiej trzymac dla siebie te pseudo miliony i miec w dupie starzejacych sie rodzicow w Pl.

Gość co innego rodzice
co innego jacys kuzyni. Tym bym na pewno nie dala, bo niby z jakiej racji? :P

Gość Yahoo00
Ja nie mam rodziny w Polsce. Mam siostrę tylko ale ona ma swoją rodzine męża i dzieci i jak chcemy się spotkać to nie ma problemu albo my do nich lecimy albo oni do nas . Za Polska nie tęsknię bo nie ma już tego mojego swiata z dzieciństwa teraz są obce nowe miejsca nie moje i inni ludzie tego co było już się nie wróci..

Gość byky emigrant M30 0GS
powiem Ci tylko tyle - wrocilem po 6-ciu latach dobrego zycia z UK do beznadziejnego w PL (nie pytaj dlaczego, sam nie wiem, to byla najwieksza glupota w moim zyciu). Tam urodzily sie nam dzieci (parka), nie zarabialismy wiele (kazdy po 1000 funtow na reke), zostawalo 500/mc. ale za te 500 mozna bylo niezle sie zabawic, gdzies pojechac, cos dzieciom pokazac, kupic. Pomysl ze zostaje CI 500 zl w polsce? co z tym zrobisz? 2 razy zatankujesz auto do pelna. NIE WRACAJCIE DO POLSKI!!! ja wroclem (10.04.2010, pamietna data, BOG ulitowal sie nad Polakami) i BARDZO tego ŻAŁUJEMY