Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi rak

Ludzie których ich mama ma raka

Polecane posty

Gość głupi rak

Witam moja mamusia ma raka szyjki macicy z przerzutem na nie dawno po naswietlaniu miala dziure w jelicie i teraz ma stomie(to zamiast jelita grubego worek przypiety do przucha) bardzo sie boje bo wyniki byly gorsze.TEraz załuwazylem ze moja mama bierze morfine w tabletkach czy to zła oznaka?? Prosze o odpowiedzi

Strasznie mnie poruszył Twój wpis, chociaż nie wiem co Ci powiedzieć.. Moja Mama umarła na raka ale nie brała morfiny, bo to był rak pluc z przerzutami do mózgu, a to tak bardzo ne bolało. Wydaje mi się, że morfina to poważna sprawa.. Trzymaj się, chcę Ci dodać otuchy, nie płacz przy niej, bądź miły i uśmiechnięty, mów jej że krótce będzie zdrowa.. wiesz nastawienie psychiczne, jej wola walki jest bardzo ważna.

Strasznie mnie poruszył Twój wpis, chociaż nie wiem co Ci powiedzieć.. Moja Mama umarła na raka ale nie brała morfiny, bo to był rak pluc z przerzutami do mózgu, a to tak bardzo ne bolało. Wydaje mi się, że morfina to poważna sprawa.. Trzymaj się, chcę Ci dodać otuchy, nie płacz przy niej, bądź miły i uśmiechnięty, mów jej że krótce będzie zdrowa.. wiesz nastawienie psychiczne, jej wola walki jest bardzo ważna.