Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

pogadamy ??

Polecane posty

Gość czarna Jadzia
siema:P

dziękuję :) No jasne, że tak, muszę dbać o frekwencję :P A Ty chyba juz nie musisz? 😭

muszę, ale na wyższym levelu. Ale powiedz, dobre masz stopnie ? piatki, czwórki czy poniżej? myślisz już o maturze ?

upss no wlaśnie poniżej :( O maturze.. nieee, bardziej o "dniu jutrzejszym" A Ty jaki level? Polisz Koledź jakiś? :classic_cool:))

nie no wydaje mi się, że z matmy 2 będzie, najgorzej to fizyka o biologia :( a u Ciebie gud stjudents i ticzers na polisz koledżu? :)

Jestem zadowolona :) a co, nie lubisz wybitnie tych przedmiotów? Co tam z biologią ci nie styka? Po prostu nie chce Ci się uczyć! :D A Polski jak idzie? A klasowa atmosfera?

oo klasę mam wybitną :D No wlaśnie ja mam problem z przyswajaniem wiedzy, i tak jak np z fizyki mam sie nauczyć 15 wzorów to ooo masakra, a biologii juz nie wspomnę, bo tam wszystko jest jakieś mało czytelne dla mnie :classic_cool:

czy upadałam..myśle ze nie .. poprostu zaproponowalam nie chcesz mowic ok ! Jutro bedzie lepiej .. a jak nie jutro to napewno problem sie rozwiaze nie dlugo i bedzie ok .