Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina dziewczyna zeglarza

Zinterpretujcie mi to prosze, bo juz zupelnie nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Krótko i zwięźle: o czym traktuje piosenka blink 182 i miss You? bo przyznam ze tekst nie jest jednoznaczny..

Hello there, the angel from my nightmare The shadow in the background of the morgue The unsuspecting victim of darkness in the valley We can live like Jack and Sally if we want Where you can always find me We'll have Halloween on Christmas And in the night we'll wish this never ends We'll wish this never ends (miss you, miss you) (miss you, miss you) Where are you and I'm so sorry I cannot sleep I cannot dream tonight I need somebody and always This sick strange darkness Comes creeping on so haunting every time And as I stared I counted Webs from all the spiders Catching things and eating their insides Like indecision to call you and hear your voice of treason Will you come home and stop this pain tonight Stop this pain tonight Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (miss you miss you)

Tęsknię za Tobą Tęsknię za Tobą, Tęsknię za Tobą) Halo tam, aniele z mojego koszmaru Cieniu tła kostnicy Niepodejrzana ofiara z doliny ciemności My możemy żyć jak Jack i Sally jeśli zechcemy Gdzie zawsze znajdziesz mnie My możemy mieć Halloween w Bożonarodzeniowe Święta I wieczorem będziemy życzyć sobie, aby to nigdy się nie skończyło Będziemy życzyć sobie, aby to nigdy się nie skończyło (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą) (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą) Gdzie jesteś, jest mi tak przykro Nie mogę spać, nie mogę śnić dzisiaj Ja potrzebuje kogoś i zawsze Ta chora obca ciemność Przychodzi, wkrada się, straszy cały czas I kiedy wpatrywałem się, liczyłem Pajęczyny wszystkich pająków Łapiących rzeczy i wyjadających ich środki Jak niezdecydowanie czy zadzwonić do Ciebie I usłyszeć twój zdradliwy głos Czy przyjdziesz do domu i zatrzymasz ten ból dziś wieczorem? Zatrzymasz ten ból dziś wieczorem Nie trać swojego czasu na mnie jesteś już tylko Głosem w mojej głowie (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą) Nie trać swojego czasu na mnie jesteś już tylko Głosem w mojej głowie (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą) Nie trać swojego czasu na mnie, jesteś już tylko Głosem w mojej głowie (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą) Nie trać swojego czasu na mnie jesteś już tylko Głosem w mojej głowie (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą) Nie trać swojego czasu na mnie, jesteś już tylko Głosem w mojej głowie (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą) Nie trać swojego czasu na mnie jesteś już tylko Głosem w mojej głowie (Tęsknie za Tobą, Tęsknie za Tobą)

nikogo juz nie ma?

prosze, bo ja juz nie wiem czego on chce.. czy tzn ze teskni i chce znow?// czy ze juz zamknal ten rozdzial czy co:(

ech wroce jutro ponowic.. dzis ide polezec i pomyslec:(

Gość wrocilam, prosze o to samo
:(

Gość a jeżeli tak
On Cię bardzo kocha, ale jego zranione EGO nie pozwala mu byc z Tobą

ech, widocznie zadna pora nie jest dobra:( a chciclam zeby ktos na to spojrzal:( moje kolezanki wiecznie tylko o sobie i nawet ich nie obchodzi co sie u mnie dzieje... myslalam ze jak ktos mi zinterpretuje to bedzie mi lepiej

Gość a jeżeli tak
i co? jest Ci lepiej?

a jeżeli tak dzieki za podpowiedz, bo ja zupelnie nie rozumiem sensu..

lepiej, nie lepiej. chodzi mi o to ze chce to przetrawic z kims. ja nie rozumiem o co mu chodzi, a czasem ktos inny moze pojac bez problemu przeslanie. dla kogos z dystansem to moze by oczywiste, dla mnie nie jest. zaslepiony czlowiek interpretuje tak jak chce a nie tak jak jest naprawde...

Gość a jeżeli tak
jesli go kochasz, myśl o nim z miłością jesli jestescie sobie pisani - wróci na siłę nikogo nie zmusisz do uczucia pozdrawiam serdecznie, dobrego dnia 🌻

zawsze mu mowilam, ze nikogo sie nia da zmusic do milosci, kiedy bywalo miedzy nami zle.. tak bardzo chcialabym z nim pogadac:( i zeby juz bylo dobrze, zapomniec o tej dlugiej rozlace itd. moze jestem narwana ale to chyba milosc zycia:( dzieki za pomoc, jestes jedynym czlowiekem ktory mnie wysluchal:(

Gość a jeżeli tak
A co Ci przeszkadza w tym aby pogadać? Boisz się wyniku?

nie boje sie, bo wiem ze wlasnie i tak zrobi co zechce a ja go nie zmusze. juz przez ten czas rozlaki zdazylam sie zaczac przyzwyczajac ze nie chce mnie w swoim zyciu. a on nagle sie pojawia. tylko ze on teraz jest za granicą i jedyny kontakt jaki mozemy miec to przez gg czy cos w tym stylu.. a ja teraz wyjezdzam na weekend wiec nie pogadamy.. nie wiem, moze powinnam napisac do niego, ze chce pogadac? nie wiem co robic wlasnie, nie mam pojecia, mam balagan w glowie... bardzo mi na nim zalezy, nie chce tego zepsuc.. nie wiem czy ta piosenka to zachecenie do kontaktu czy nie i dlatego napisalam tutaj.. myslisz, ze przed wyjazdem moge napisac do niego kilka slow? co napisac?:(

Gość a jeżeli tak
Napisz Mu to co napisałaś tutaj. Chcesz szczerej rozmowy i poznać jego punkt widzenia. Nie warto tracić czasu na domysły i nakręcanie się w swoich iluzjach. Rozmowa to podstawa. Zrób to jak najszybciej.

i wiesz, jest mi lepiej:) dobrze jest porozmawiac o czyms co mi wykreca mozg od wczoraj i nie moge przez to spac.. jesli dzis nie bedzie mozliwosci rozmowy to zostawie mu jutro przed wyjazdem krotka wiadomosc. po co mam czekac i grac w gierki kto kogo dluzej przetrzyma, jesli mi zalezy.. masz racje. w weekend znow nie bede mogla spac ale jesli to sie wszystko uda... ostatnio czesto mi sie snil. oj, glupia ja, chyba go kocham strasznie:) dzieki za pomoc, bardzo bardzo:) niech Ci za to jakis skarb z nieba spadnie ;) trzymaj kciuki:) lece do pracy, milego dnia:) jakbys na cos wpadla, to pisz tu jak wroce przeczytam:)

Gość a jeżeli tak
Leć i bądź szczęśliwa 🌻