Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrie7071

Negatywny wynik a ciąża?

Polecane posty

Witam drogie Panie :) Oczywiście problem dotyczy ciąży lub też jej braku. Zwracam się do Was ponieważ jako matki lub zaciążone :D możecie mi powiedzieć czy istnieje możliwość ciąży czy nie. Kiedy miałam ostatni normalny okres nie pamiętam. We wrześniu lub sierpniu. Niespodziewanie jednak pojawił się 30 września na chyba 3 dni. Jeśli miało dojść do zapłodnienia to możliwość była lecz tylko we wrześniu (wtedy dochodziło do zbliżeń). Nie doczekałam się jeszcze następnej miesiączki. Test robiłam 26 października (przed terminem spodziewanej @,wieczorem, po alkoholu-negatywny). Bolą mnie piersi gdy je dotykam, sutki są wrażliwsze, pobolewają plecy, apetyt wielki, włosy wypadają i strasznie się przetłuszczają, paznokcie się łamią i rozdwajają, od 3 dni częściej odwiedzam toaletę, temperatura ciała wynosi 37 a ta mierzona w pochwie 37,5. Od czasu do czasu wyskoczy jakiś pryszcz ale objawów @ nie ma. Do tego gęsty biały śluz i rozpulchnienie pochwy. Jak myślicie czy to mogą być objawy ciąży a test mógł się pomylić? Czy według Was jest to prawdopodobne, nie chodzi mi o fachowe definicje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość dobry lekarz
Test może sie pomylić przy 1-2-3.. dniowej ciąży ale nie przy tygodniowej, tobie lekarz potrzebny a nie test.

"Test może sie pomylić przy 1-2-3.. dniowej ciąży" W życiu nie spotkałam się z tym aby test wykrywał 1,2, czy 3dniową ciążę :) Pozdrawiam.

na twoim miejscu powtórzyłabym test, najlepiej z porannego moczu

Gość mamachichi
he he, ja tez tak mialam, ostatni okres we wrzesniu i potem nic, ale zrobilam bHCG z krwi i wyszla negatywnie, u mnie to zaburzenia hormonalne, zrob sobie badaniez krwi, bedziesz miala pewnosc