Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja_Warszawa_25

Seks raz na tydzień, jest kiepsko

Polecane posty

ffffsfdadaDad- zależy od źródła. najpiekniejszaaaaaaaaaa- może nie najważniejszy, ale niezbędny do szczęścia. Po kilku latach w związku różne rzeczy zaczynają przeszkadzać... A braki w seksie chyba najbardziej.

racja....mi to przeszkadza okrutnie a tak krotko narazie jestesmy ze soba....powinno byc inaczej skoro to dopiero tak naprawde poczatek bycia razem ...

Nooo to nie wróży za dobrze... Ja po prawie 9 latach ze swoją, nadal się za nią uganiam ;] Niestety nie można mieć wszystkiego i muszę się zadowolić 1/3 tego co bym chciał...

Gość najpiekniejszaaaaaaaaaa
my tez kiedys kochalismy sie czesciej , teraz po paru latach jest inaczej.... czasami tez mi to przeszkadza i wymyslam ze on juz nie ma na mnie ochote , a kiedy on chce to ja mowie ze chce mi sie spac... heheh

czytam rozne fora i artykuly i widze ze dbor pod wzgledem temperamentu jest szalenie istotny ehhh to mnie jeszcze badziej zasmuca....

no w sumie masz racje.... to wstyd sie narzucac facetowi i prosic o sex..

Dla faceta też jest poniżające skamlenie o seks. Uwierz mi...

ale chyba dla kobiety bardziej... ale ja wole miec faceta normanlego z normalnym libidi, niz takiego ktory chcialby sie jkochaccoddziennie..tego bym nie zniosla i zamartwiala sie pewnie ze jak mu nie dam to mnie zdradzi

uwierzcie mi ze ja tez z normalnym, dwa razy w tygodniu dobry seks, nie mowie ze ma to byc godzina namietnosci wystarczy 15-30 minut ale chcialabym czuc ze on ma tak samo ochote ja ja, przeciez tu nie chodzi o wytrysk chodzi tez o bliskosc

NO NIE POWIEDZIALABYM ZE TO NORMALNE

Gość KamilaXXX
Kup jakis afrodyzjak i dosyp do jedzenia

zreszta checi to mozna miec... ja tez mialabym ochote 1 dzienie ale realia sa inne. mam np ochote w ciagu dnia a wtedy jestem w pracy.. wieczorek kiedy lezymy juz wlozku , jestem zmeczona i nie zawsze mam ochote, fecet tez nie musi