fantastica 0 Napisano Listopad 18, 2010 Mam problem. We wrześniu robiłam to bez zabezpieczenia i mój facet skończył we mnie. Było to przed owulacją. Później normalnie dostałam okres. W październiku okres spóźnił się dwa tygodnie i krwawiłam słabo tylko 3 dni. Teraz okresu nie mam. Dziś w nocy strasznie krwawiłam. Obudziłam sie brudna od krwi po kolana. Teraz nie krwawię w ogóle. Nie wiem co się dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 18, 2010 Idź do lekarza. Mogłaś zajść w ciążę i poronić. A do lekarza w takim wypadku musisz iść bo może trzeba zrobić łyżeczkowanie. Lub to problemy hormonalne po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 18, 2010 Idź do lekarza. Mogłaś zajść w ciążę i poronić. A do lekarza w takim wypadku musisz iść bo może trzeba zrobić łyżeczkowanie. Lub to problemy hormonalne po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach