Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana autorka tematu

Zabieracie dzieci na impreze Sylwestrowa?

Polecane posty

Jak to u was jezt? My mamy synka (9 miesiecy) i plnujemy ten sylwester spedzic za granica. Oczywiscie nie gdzies daleko i nie na tydzien, chodzi o taki 2-3 dniowy wyjazd. Rozmawialismy ze znajomymi i wszyscy z gory zalozyli ze synek jedzie z nami. A my wlasnie chcielibysmy jechac sami, bo przeciez dziecka nie bede w nocy ze soba zabierac jak bedziemy wychodzic. W koncu rodzice chyba nie targaja ze soba maluchow na imprezy dla doroslych, a przynajmniej tak mi sie wydaje. Jak to wyglada zatem u was?

Gość malareczkaaaa
No coś Ty, ja bym nie brała. Dziecko na Sylwestra ?

Gość czy ty nie masz innego problem
zajmij sie dizeckiem,

Gość normalna rada
Też bym nie wzięła.Jeśli zostawisz pod dobrą opieką to nic przecież mu się nie stanie,a Wy się zrelaksujecie;).

i co z tym dzieckiem miałabyś robić w nocy?? trzymać pod stołem w nosidełku ?? :O:O:O idiotyzm. zaraz się tu zlecą matki polki z Bożej łaski i będą gadać po co dziecko zrobiłaś jak się nie chcesz nim zajmować :O:O nie słuchaj ich tylko jak masz komu zostawić to jedźcie sami i wybawcie się dobrze

JA zabieram ale nie będzie przy stole siedział i z nami w kółku tańczył, zostawie go w pokoju niedaleko z opiekunką.

Gość jasne ze zabieramy
narypani rodzice i huk petard to wspaniałe przeżycie :P - zwlaszcza jak sie nie kuma co to petardy :D

ja wlasnie planuje dziecko u tesciow zostawic, oni sami to juz w sierpniu zaproponowali:D A my bysmy chcieli gdzies poleciec, moze do Paryza albo do Barcelony- jeszcze nie wiem, ale na pewno ktores z tych dwoch miast. Planujemy tez sami spedzic sylwester, czyli bez zadnych znajomych. I dlatego wlasnie uwazam, ze te 2-3 dni synek moze zostac pod opieka tesciow. Zapytalam tutaj jak to wyglada bo spotkalam sie wlasnie ze zdziwieniem i lekkim oburzeniem znajomych:)

Gość mama 15 miesiecznego synka
W zeszlym roku zabralam, ale jechalismy do siostry meza i w sumie nie byla to taka typowa impreza (mial 4,5 miesiaca). W twoim wypadku, jak mowisz, ze chcecie jechac na 2-3 dni na Sylwestra to bym zostawila u mamy, tesciowej czy kogos, kogo dobrze znacie i macie dobry kontakt itd. 2-3 dni to nie duzo, a Sylwester to jednak fajna rzecz. Pobawicie sie, napijecie (co, w koncu raz na rok mozna, nie? :D ), takze ja bym zostawila.

Gość normalna rada
a co Cię znajomi obchodzą,pewnie sami chętnie by się urwali,ale nie mają z kim zostawić dzieci i chcą wbić w poczucie winy że co z Was za rodzice itp.-typowe polskie podejście:).

nie, nie obchodza mnie az tak znajomi, chcialam tylko z ciekawosci wiedziec jak to jest u innych