Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeliah

Moj chlopak nie chce sie ze mna calowac

Polecane posty

Gość aeliah

Jestesmy razem juz 3 miesiace a calowalismy sie tylko dwa razy i to na imprezie kiedy on byl tak pijany, ze nawet tego nie pamieta. Kiedy zaczynam z nim ten temat on zaczyna stroic fochy i mowi ze zawracam mu glowe glupotami . Dla mnie calowanie to bardzo wazny element wiezi z facetem. Co o tym sadziecie?

Gość tez nie lubie calowania
obrzydliwe dla mnie.Lizanie , slinienie .Poza tym usta i jama ustna jest miejscem najwikszych zarazkow i bakterii. Rozumiem go. Obrzydliwosc.

chcesz więcej czułosci ? to leć do Tesco i przykup karton ... teraz Smirnoff jest ponoć po 17.90 z połówkę ;)

Gość aeliah
Regres, Twoj pomysl jest calkiem calkiem, ze tez sama na to nie wpadlam! Ale jak mu bede czesto kupowac alkohol to stanie sie alkoholikiem, wodka moze byc raz na jakis czas, wiec co jeszcze?

aeliah nie marudz tylko lec po flaszke, czasami naturze trzeba pomoc :)

Gość Eleeene
nie zmusisz kogos do czegos co nie lubi :-P A nie kazdy lubi calowanie. Mialam kolezanke, ktora wprot nienawidzila calowania i miala odruch wymiotny. Mimo to zyje w szczesliwym zwiazku i najwidoczniej maz nie robi z tego problemu. Sa wazniejsze rzeczy niz calowanie, wniosek stad.

Gość kevin 321
Traktuje Cie ja dziwke bo z nimi nikt sie nie chce całowac

Regres ale to wstrętne całowac sie z takim zionącym wódę delikwentem :P chyba, ze ona bedzie sie alkoholizowac wraz z nim :P

Gość aeliah
Nie wyobrazam sobie zwiazku bez calowania. Wlasnie zadzwonilam i umowilismy sie dzis na picie:D Takze calowanie bedzie i juz jestem baaardzo zadowolona:)

Gość 2468
dziwne:o nie podobasz mu sie albo masz dziwny zapach z ust

ale to wstrętne całowac sie z takim zionącym wódę delikwentem" za to jak sterylnie :D

ale to wstrętne całowac sie z takim zionącym wódę delikwentem " autorce widac to nie przeszkadza i widać że to lubi :) więc jak pisała wczesniej czizas szczęsciu trzeba pomagać ;)

Gość aeliah
2468, dla mnie tez to dziwne i nie mam dziwnego zapachu z ust, bo sam mi powiedzial ze z tym jest wszystko ok. Bardzo mozliwe, ze mu sie nie podobam, tylko po co by ze mna byl az 3 miesiace? A co do calowania po alkoholu, to przeciez oboje bedziemy pic, takze raczej specjalnie nie poczuje tego smaku wodki w jego ustach, poza tym bedzie tez sterylnie:D Jestescie ganialni:P Tylko wlasnie, 2468 moze dobrze mowi, moze ja mu sie wcale nie podobam, dziwne dziwne...

nie martw sie aeliah przez pryzmat kieliszka kazdy pieknie wyglada :)

Gość aeliah
Zwiedzilam inne fora i dowiedzialam sie, ze nie tylko ja mam taki problem. maja go nawet męzatki, Z tego co wyczytalam moze byc kilka powodow: moze chlopak jest socjopatą albo psychopatą, moze ma jakas inna na boku i to jej oddaje cala swoja czulosc, moze specjalnie trzymac dystans, bo go to bawi, a moze zwyczajnie jest gejem i zwiazek jest tylko na pokaz, jako alibi! Szczesliwa rozwodka napisala, ze gdy maz przestal ja calowac po 1,5 roku byli juz po rozwodzie.

Gość Eleeene
alez bzdury.Nie czytaj tego. Moze rzeczywiscie nie lubie tego jako samego sobie. Jesli przytulacie sie, macie inne pieszczoty, seks to zaraz takie straszne mysli masz w glowie. Sama pomyslalam, ze ja tez za tym absolutnie nie przepadam, wole na przyklad.....ale juz nie bede o tym pisac , bo to forum publiczne i nie wypada damie.

Gość a on wie zy wy jestescie
razem? :D Przecież to żaden związek.... jak byś mu się podobała to chętnie by się z tobą całował.

Gość a on wie zy wy jestescie
sex bez całowania to jak z dziwką. Odwalić swoje, rzucić 10 zł :classic_cool: i spadać :P

Gość aeliah
Tez wlasnie uwazam, ze sex bez calowania to jak z dziwką, ale sexu wcale nie ma:P Byly 3 proby, kompletnie nie wiedzial jak sie do tego zabrac (ma 29 lat), widze ze mu na sexie wcale nie zalezy. moze sie poprzytulac i to na tyle. Co do powagi zwiazku, to mysli juz o kredycie mieszkaniowym, zebysby go razem wzieli, cos o slubie przebąkuje, wiec wie ze zwiazek istnieje;p Wiem, ze dziewczyny nie zawsze lubia sie calowac, my jestesmy troche inne, ale facet to przeciez insza inszosc.

Gość powiem Ciii
że ja też nie lubiłam całować sie z moim byłym bo robił to okropnie i dlatego rzadko się całowaliśmy.

Gość aeliah
Tez bym pomyslala, ze moze robie to okropnie, ale mialam facetow przed nim, ktorzy uwazali ze umiem sie calowac, wiec to akurat odpada:P

Gość buhah ha hah haha hahah
"o do powagi zwiazku, to mysli juz o kredycie mieszkaniowym, zebysby go razem wzieli, cos o slubie przebąkuje" psychol jak nic :D kredyt mieszkaniowy i ślub z dziewczyną w 3 miesięcznym "związku" z którą się nie całuje i nie był w łózku? dobre ja rozumiem po 3 miesiącach zamieszkać razem...... w wynajętym mieszkaniu :classic_cool: kredyt :D dobre :classic_cool:

Gość wiem o czym piszesz
a może on z nikim nigdy się nie całował i wstydzi się, że nie umie??