Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbuntowana100

czy to wstyd?

Polecane posty

czy to wstyd ze jestem jeszcze dziewica w wieku 20 lat? prosze to niemoralne kiedy sie slyszy ze 15-latki zachodza juz w ciaze .. ale ja 20 lat i myslicie ze powinnam to juz w koncu zrobic? mam chlopaka od pol roku, mowil ze bedzie czekal az bede gotowa...

Gość 4444eeeeeeeeeee
moja kolezanka za miesiac skonczy 20 lat i tez dziewica. a jest bardzo ladna ,ma duze powodzenie. sama nie wiem czemu jeszcze dziewica :D 20 lat nie tak zle :) jak bedziesz miec 24 to juz porazka ;D

Gość LolA :)
Nie patrz nz takie pietnaski bo to puste dziewczyny....mozesz byc dumna z tego bo one juz nie beda takie jak ty a ty masz jescze na to czas :) to sie zuje kiedy nadchodzi ten moment ;) dobrze ze chlopak cie nie naciska:) nie ma co sie spieszyc jak ne jestes pewna:) i nie patrz na ze masz 20 lat i jestes dziewica:)

Gość ja mialam 21
jka straciłam dziewictwo i nie załuje niczego. NIe planowałm nigdy jak ma to wygladać itp. Poprostu wtedy to była ta chwila i ten facet ;)

Gość sderfa
ja straciłam dziewicto w wieku 22 lat i nie załuje ze nie wczesniej. było cudnie. :)

Gość laleczkaaaaaaaa23
Jak Ci to pasuje to Twój wybór ;) ja straciłam w wieku 18 lat ( w pełnym tego słowa znaczeniu bo dla mnie seks oralny np nie prowadzi do straty dziewictwa) i czuję ,że to było w sam raz ;) a potem już miałam jednego partnera za drugim tak się złożyło czyli srednio 2 rocznie. Jakbym chciała to pewnie bym i mogła je stracić w wieku 14 czy 16 lat ,ale nie chciałam ;) straciłam je jak poczułam ,że chce to zrobic i już. ale teraz bez seksu bym nie mogła żyć ;)

Gość laleczkaaaaaaaa23
zresztą dla mnie najlepszy wiek na stracenie dziewictwa to 16- 20 lat. ale to tylko moje zdanie. jak nie czujesz potrzeby żeby je stracic to nie musisz

Gość sderfa
" laleczkaaaaaaaa23 Jak Ci to pasuje to Twój wybór ja straciłam w wieku 18 lat ( w pełnym tego słowa znaczeniu bo dla mnie seks oralny np nie prowadzi do straty dziewictwa) " ja pierdole. dziecko. inicjacja seksualna wiesz co to jest? ja pierdole. ale szmata.

laleczkaaaaaaaa23 -> dziewictwo się traci wraz z pierwszym kontaktem seksualnym a nie jak przebije się błonę ;p

Gość laleczkaaaaaaaa23
strata dziewictwa wiaze sie dla mnie z seksem klasycznym. ale mozesz miec inne zdanie różnie to ludzie uznaja. ja uznaje po biologicznemu nie moralnemu ;) a szmatą nie jestem każdy robi to co chce i żyje jak chce. ja uwielbiam seks i chce się wyszaleć ..

Gość laleczkaaaaaaaa23
leviatan jak już mówiłam różnie do tego ludzie podchodzą. dla mnie nie koniecznie oznacza to stratę błony ( bo można ją stacić przed stosunkiem ,a nadal się jest dziewicą) tylko seks klasyczny ,a ktoś może mieć inne zdanie na ten temat. To po waszemy straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat ,a po mojemu jak miała 18 ;)

Gość laleczkaaaaaaaa23
ale jak mówię jak dla mnie ktoś może być dziewicą do kiedy tylko chce jego wybór jeśli nie będzie później tego żałował.. ale to też jego sprawa czy będzie czy nie

czyli włożeni e do pochwy penisa to wg ciebie strata dziewictwa? w takim razie powiedz mi jak można określić dziewicą np. dziewczynę która odbyła stosunek analny z 40 partnerami a oralny z około setką facetów? (to taki przykład specjalnie wyolbrzymiony aby pokazać jak się myli laleczka)

Gość laleczkaaaaaaaa23
watpię żeby istniały takie dziewczyny które przy tym ani razu nie spróbowały seksu klasycznego ,ale dla mnie taka dziewczyna to mimo wszystko dziewica z biol puntu widzenia. bo kto powiedział ,że dziewica musi być święta i zupełnie czysta? czasem taka dziewica ma więcej na sumieniu niż nie dziewica np robi loda za kasę ,a nawet taką znam

wstyd to tylko kraść i z doopy spaść 20 lat? chyba żartujesz dziewczyno! Młoda jesteś i życie dopiero przed tobą

Gość laleczkaaaaaaaa23
a wogóle widzę ,że tu same dewoty siedzą . jakby ktoś miał 30 lat i był dziewicą to byscie powiedziały ,że to powód do dumy ,a jak ktoś nie jest dziewicą to już to szmata bo miał trochę więcej partnerów... dla mnie seks to nie jest nic złego a wy macie takie średniowieczne podejscie....Może zła jest zdrada partnera, który jest tym na stałe i oboje strony tak myslą i się kochają , ale nie seks sam w sobie..

Gość laleczkaaaaaaaa23
w ogóle polacy mają taką głupią cechę ,że wszytsko musi być zgodne z moralnością bo jak nie jest to już ktoś jest zły i najlepiej żeby wogóle wszyscy byli tacy sami..