Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfffffffffffffffffff

Kupię paczke dla dziewczynki r.56

Polecane posty

Sami mozecie chcecie cos sprzedac lub macie jakiegos sprzedawce godnego polecenia?? Niechce, aby to wyszło tak, ze niechce mi się szukac bo robie to ciągle, ale kupiłam juz jedną i ciuszki wyglądały jak szmatki do wyrzucenia więc niechce znow popełnic blędu.

Gość .....:*:*:*::*:*....
a allegro ??

Gość mamaksiężniczki
ja mam super ubranka w rozmiarze od 56 -74. Jeśli mogę poradzić nie kupuj dużo na 56 poprostu się nie opłaca. Maleć szybko wyrośnie i za 2-3 tyg ubranka będą za małe.

Gość michalllutek
ja kupuje wszystko z kolezanka na allegro u bea241 polecam

tak,zdaje sobie z tego sprawe,ale jednak bede musiala w cos dziecko ubierac:) Jesli masz ubranka w dobrym stanie w r,56 to przeslij mi na meila zdjecia i ceny baczekt2@wp.pl

Gość mamaksiężniczki
wysłałam ci maila ze zdjęciami. Pewnie, że musisz dziecko w cos ubierać. Ja miałam dosłownie z rozmiaru 56 po 4 pajace, śpioszki i 7 bodziaków, a tak w wieszości to 62 i 68

Gość michalllutek
kup na llegro nowe bedziesz miala na 100 pewnosc

Gość michalllutek
ja tak kupiłam jestem w 100 % pewna fajne maja tam prmocje

Gość KAKAKAKAKAAA
wyprawka zawiera: Ubranka na dziewczynkę r 56 i 62cm; ->polarowy pajacyk -> sweterek rozowy -> bluzy 2 szt ->kombinezonik różowy z kapturem ZIMOWY ->skarpetki 3 pary -> spodenki jeansowe ->półśpioszki-spodenki bawełniane 7szt ->body długi rękaw bawełniane 5szt ->body krótki rękaw 5szt -> czapka biała zimowa ->pajacyki bawełniane całe rozpinane 4szt ->bawełniane czapeczki 2szt nowe ->komplety (spodenki polarowe lub welurowe+bluza ciepła)1szt ->śpioszki zapinane w kroku i na ramiączkach na napki 4szt ->kaftaniki bawełniane i welurowe całe rozpinane 2szt Ciuszki są w stanie bardzo dobrym, wyprane w proszku lovela. Jest tego bardzo dużo, jest to cała niezbędna wyprawka. Ubranka wykonane z dobrych jakościowo materiałów,znanych firm, nie farbują, nie zmieniają się po praniu. oraz: => folia przeciwdeszczowa na wozek gleboki => moskitiera nowa => kocyk zielony puszysty =>sudocrem duze opakowanie nowy (krem na odparzenia) =>przescieradlo nieprzemakalne na gumce zielone nowe! => ręcznik zółty z zabką nowy => smoczek canpol różowy => kołderka rózowa w misie =>Cena za wszystko 130zł WSZYSTKO MOGE WYSLAC POCZTA!

Gość Ja najczesciej robie zakupy
Jesli moglabym cos doradzic to powiem ci ze ja od samiutkiego poczatku (a dzieci ma 2 w podobnym wieku, malutkich) poluje na Allegro i Gumtree na uzywane rzeczy raptem 6 sprawdzonych marek: KappAhl (w tym Kaxs), H&M, Lindex, Cubus (Mohini), Ellos, Hjorth, rzadziej innych. Zwykle wybieram takie po jednym dziecku w b. dobrym lub idealnym stanie. Nie kupuje wieklich ilosci, tylko rozsadne, no i nigdy cale paki, tylko raczej pojedyncze sztuki, albo max. 3 sztuki jesli sa tak wystawione i wszystkie mi sie podobaja. Te rzeczy sa bardzo super jakosci i maja ponadczasowe wzornictwo. Nie niszcza sie ani nie odksztalcaja w praniu, a ceny uzywanych sa bardzo atrakcyjne w zestawieniu z nowymi. Kupuje je dlatego bo od poczatku zalezalo mi na bardzo dobrej jakosci i ciekawym wzornictwie, ale ze wzgledu na ceny sklepowe nowych zdecydowalam, ze bede zaopatrywac sie taniej, bo szkoda mi 30 zl za takie nowe body, skoro moge miec za 1/2 ceny lub taniej.

Gość Ja najczesciej robie zakupy
A jeszcze czasem cos sie trafi z Name It i Me Too. Tez mozna tanio kupic. :) Fajne marki, super jakosc i uzywane bardzo sie oplacaja.