Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka20

Jak go poderwac?

Polecane posty

Gość pytajka20

Witam wszystkie kafeterianki. Mam takie problemo- pytanie... Jak poderwac pewnego faceta...a mianowicie..listonosza:P Widzielismy sie kilka razy (niestety) i zlapalismy kontakt wzrokowy,a ja z racji swojej niecierpliwosci chcialabym od razu zlapac z nim jakis tam kontakt..Mieszka niedaleko,wiem gdzie pracuje,ale przeciez nie bede go nekac. Poprzegladalam rozne portale spolecznosciowe- nigdzie go nie znalazlam. Wiem, najprostszym byloby po prostu do niego zagadac,ale wlasnie, to proste nie jest. Ma ktos jakis pomysl? a moze ktoras z was tez byla taka "zauroczona" ? Czekam na jakies rady no i oczywiscie ciekawe historie, bo pewnie znajdzie sie ktos , kto wybrnal calkiem dobrze z takiej sytuacji. Pozdrawiam.

Gość karolcia2175
mam taki sam problem i dzis tez przyjdzie mamy katakt wzrokowy usmiecha się jest nowy wiec nie zna ludzi co mieszkaja i prosi mnie o pomoc ale co dalej robic hellp

Gość gość
zapytaj się go czy nie chce d**y,albo zaproponuj mu ze loda mu zrobisz z połykiem

Gość gość
"zaproś mnie na kawę"

Gość Karakataka
No ja tez mam z tym problem. Podoba mnie sie listonosz, od dwoch lat mowimy sobie normalnie "czesc" usmiechamy sie do siebie, machamy do siebie itp. ale on mnie poprostu oniesmiela:(