Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreszcie ją mam

dostałam pracę ale nie wiem czy

Polecane posty

Gość wreszcie ją mam

......w Cv podałam , ze ukończyłam szkołę srednią, zadzwonie, ze ejstem przyjęta i mam przynieśc jutro do kadr( rozmowa była z dyrem ) swoje ostatnie świadectwo szkoły..............a tak naprawde mam licencjata z resocjaizacji( bedzie to praca fizyczna w big firmie) ktore dac świadectwo? bęa jakies problemy jeśli zaniose tam dyplom zamiast świadectwa L. o ?

Gość wreszcie ją mam
zadzwonili*

Gość wreszcie ją mam
wyższe wykształ. = więcej dni urlopu

Gość wreszcie ją mam
po to, żeby dostac w końcu pracę

Gość wreszcie ją mam
orientuje sie ktoś ?

Gość wreszcie ją mam
jakbys był rok bez pracy , to tez bys kombinował jka tylko się da, żeby dostać zarobkowe zajęcie. p.s dlaczego bys mnei zwolnił na jego miejscu? czyli dac świadectwo z ogolnika, zeby nie było problemow....

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
levviatanie czy jak ci tym , kurfa, grzać jajca na posadce państwowej i cały dzień na kafe umoralniać roboty kto szuka - nawet do tego się MUSI posunąć - rozumiesz matołku ? Autorko- zrobiłam to samo, zapiertalam fizycznie ale mam kasę by jakos funkcjonować. I cicho ! I cicho siedź.

Gość poczekaj, poczekaj
czy ja cie dobrze rozumiem: zanizylas swoje wyksztalcenie, zeby dostac prace??? o co w tym chodzi?

Gość wreszcie ja mam
dzieki wielkie za zrozumienie sytuacji.....będe milczeć w takim razie, podłe to, że trzeba ukrywac wyksz. , żeby zdobyc jakąkolwiek pracę....a siedzenia na tyłku mam dość, ja tylko chcę uczciwie zarabiac i pracować

Gość wreszcie ja mam
tak, podałam w Cv ukończenie tylok szkoły sredniej. z wyższym wyksz. boja sie tam zatrudniać, wiadomo dlaczego..... tak zanizyłam wyksz.

Gość staropramen
"czy ja cie dobrze rozumiem: zanizylas swoje wyksztalcenie, zeby dostac prace ??? o co w tym chodzi?" niestety w polsce to absurd. jak masz średnie, to Cię przyjma do pracy fizycznej, bo to oznacza, że szybko nie uciekniesz, bo nie masz dużych ambicji. jak masz wyższe, to musisz mieć do tego mega super extra doświadczenie zawodowe, bo inaczej ani z Ciebie specjalista, ani osoba, która będzie zadowolona z pracy fizycznej nie dziwię się autorce. przynieś świadectwo ukończenia szkoły średniej i miej resztę w dupie

Gość nic nie mów!
Ukończyłaś szkołę średnią? Tak! Więc nie skłamałaś! A że potem zrobiłaś jeszcze licencjat, to zachowaj dla siebie.

Gość Maly Zielony Listeczek
Ja tez tak raz zrobilam jak na rozmowie kwal. uslyszalam ze mgr nie przyjmuja bo ci maja nasrane w glowach i nie chce im sie pracowac nie przyznawaj sie, moze za pare miesiecy jak beda z ciebie zadowoleni

Gość poczekaj, poczekaj
brak mi slow, tez swego czasu dlugo szukalam pracy ale zeby zanizac wyksztalcenie?! to mi nawet do glowy nie przyszlo choc tez szukalam w miejscach ponizej moich kwalifikacji. nie oceniam tego zle, po prostu wlos mi sie jezy na glowie jak czytam do czego ludzie musza sie uciekac by znalezc prace. logiczne wydaje sie oszukiwanie w druga strone: zawyzanie wyksztalcenia ale zeby swiadomie wprowadzac pracodawce w blad, ze sie nie jest po studiach? plakac sie chce co sie w tym kraju dzieje :(

Gość wreszcie ja mam
niestety tak jest, facetowi moze by jeszcze na to przymkneli oko, jesli miał wczęsniej doczynienia z pr. fizyczną. mam wielu znajomyc, ktorzy po studiach pracują ponizej kwalifikacji...nie uwłaczając nikomu. gdyby nie to małe kłamstewko prawdopobnie czekałabym dlej na prace jak na zbawienie, a szukałam jej naprawde czynnie. mieszkam w niewielkiej meiścinie ok. 17 tys, miszkańcow. w poblizu w większych mijscowościach tez nie ma szału z praca, a żeby wyjechac do naprawde większych miast w polsce nie stac mnie bez dochodow. dzieki za odp. pozostane przy ogolniaku, nie ujawnie dyplomu , kursow.... jest praca i sie z tego very cieszę :D