Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maladuzadziecwczynka

Czy kobieta powinna?

Polecane posty

Witam, prosta sprawa. Znamy sie od jakiegos czasu, pare zwyklych rozmow, wymiana telefonow.On proponuje spotkanie, ja odmawiam ale zaznaczam ze w innym terminie chetnie.Ale on milczy , czy powinnam sie odezwac ? Czy tez czekac bo widocznie on ma to gdzies ?

Gość Dziecko ,ojciec ,milosc
Dobrze robisz,teraz jego kolej,nic juz wiecej sie nie kontaktuj

Dzieki za rade , tez tak uwazam. Ale jednak troche kusi , bo wiadomo jak to baba zastanawiam sie czy on tego nie odebral jako splawienie.

Gość on powinien
.

Gość Ona ;)
Ja bym napisała. Jeśli odezwiesz się pierwsza pomyśli, że jesteś odważna i że chcesz tego spotkania

Ja też myślę, że powinnaś napisać. Faceci jreprezentują proste i logiczne myślenie. Musi wiedzieć, że jesteś nim zainteresowana. Jeżeli tego nie zauważy to nie będzie pisał bo duma jemu nie będzie pozwalać. Ja na jego miejscu też bym się nie odzywał. Wychodze z zalożenia, ze jak dziewczyna chce sie spotkac to znajdzie czas. Ewentualnie przelozy spotkanie i sama zaproponuje dokladny dzien ( niekoniecznie co do godziny ) i powie, ze sie zgadamy. Źle to po prostu rozegralas. Faceci tez mimo wszystko maja uczucia.

Gość checki
jak cie facet interesuje to sie odezwij .... a jak nie to nie zawracaj mu gitary

Gość facet jest od tego
nie daj sie zmanipulowac przez cwaniakow

Gość facet jest od tego
jak mu zalezy, to odezwie sie (nic go nie powtrzyma)

Gość gdsfsfsdfsd
jak mu zalezy, to odezwie sie (nic go nie powtrzyma) - ale pierdolenie. o matko, sami kretyni... nic go nie powstrzyma? powstrzyma go już na samym początku jej odmowa i milczenie. zaproponował spotkanie, ona odmówiła - czyli proste - nie narzucać się dalej. już raz proponował, teraz jej kolej, żeby ustaliła następne.

Gość maladuzadziewczynka
juz znam odpowiedz na to pytanie...Powinna ;)

Gość facet jest od tego
"ja odmawiam ale zaznaczam ze w innym terminie chetnie." Autorka ewidentnie dala do zrozumienia, ze chce sie spotkac w innym terminie, ruch nalezy do faceta! pomijam manipulantow po szkolach uwodzenia, ktorzy bede bawic sie w durne gierki i probowac wymusic na dziewczynie zabieganie o faceta, zal.pl

Gość facet jest od tego
tylko ciota moze wymagac od kobiety nachalnosci ;]

Gość dodaj nowy tematx
nie traktujcie facetow jak sieroty lub pólmozgi jak mu zalezy to 1oo razy sie odezwie