Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojna, troszę

Proszę ! co się dzieje?

Polecane posty

Dzisiaj mój 25 dzien cyklu. Cykle mam przeważnie 33 dniowe. Dzisiaj po poworocie ze szkoły zauważyłam na majtkach dużą ilość śluzu. nie był on rozciągliwy, bardzij przypominał jogurt. Macie czasem tak? Czy powinnam się udać do ginekologa?

białawy śluz może zwiastować zapalenie pochwy. jednak bardziej podejrzane są białe upławy o konsystencji twarożku i nieprzyjemnym zapachu. jednak u mnie też tak się zaczęło. poobserwuj jeszcze trochę, jeśli zacznie swędzieć lub piec cię w tych okolicach będziesz wiedziała, że to już najprawdopodobniej jakieś zapalenie. i wybierz się do ginekologa jeśli będzie się to powtarzało lub pojawi się jakiś nowy objaw :)

dziekuje CI bardzo, jednak narazie jeszcze nie śmierci, ale czasem bardzo swędzi. Mam nadzieję ze nie przerodzi się to w każde zapalenie :) dziekuje barrdzo ;)

skoro swędzi to znaczy, ze jednak rozwija się jakiś stan zapalny, grzybica albo coś takiego. kup sobie w aptece krem Clotrimazolum, za ok 3, 4 zł i smaruj okolice sromu. może to Ci wystarczy, jednak jeśli nie to koniecznie to gina!