Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka kota z sąsiedztwa

Pytanie do panów !

Polecane posty

Gdy jesteście zakochani w kimś, a nie jesteście w związku z tą osobą, często szukacie okazji by nawiązać z tą dziewczyną kontakt? Kolega już się nie odzywa do mnie 6 dni i wątpię nawet czy mu się podobam... Niby kiedyś gadaliśmy codziennie, sam rozpoczynał rozmowy, spotkaliśmy się nawet kilka razy buzi-buzi no. Czy 6 dni bez żadnego słowa to dużo?

Gość aksamitkaaaa
nie mart się, może miał tylko wypadek ;-D

już kilka razy było, że się tak długo nie odzywał, a kontaktu z nim nie było. Potem wszystko wracało do normy- gadanie jak zwykle po 2h, odwiózł mnie to tu, to tam, zaoferował się odprowadzić mnie ponad 2 km do domu... On na pewno przeczuwa, że on mi się podoba. Tylko czy dla was, mężczyzn nie robi różnicy, że tyle dni się nie pogada z dziewczyną ? Nie tęsknicie?

ale staszku, my jesteśmy bardzo nieśmiali ale pomimo tego wiemy, że się interesujemy sobą:D Nie każda kobieta to suka, która nie odwzajemnia uczuć

nie ma kasy na koncie, ponieważ już kiedyś do niego pisałam i nigdy nie odpisywał. Na GG go nie ma. Więc jak nawiązać kontakt? Tzn na kompie tam siedzi, ale gra ale nie możemy się zastać.

napisałam, że gra ponieważ często mówi, że przesiaduje całymi dniami na kompie grając, tyle że nie siedzi na Gadu.