Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajkowa mama

Thomas&friends bajka zabawki

Polecane posty

Moj synek uwielbia ta bajke, czy wasze dzieci równiez ja lubia? Mysle o prezencie na gwiazdke wlasnie zwiazanym z tomkiem jednak nie wiem co bedzie odpowiednie dla 1,5 roczniaka? Ma kilka kolejek ale jak widzi w tv reklame tych stacji fp to sie cieszy i mnie wola a wrecz ciagnie no z kuchni do salonu by mi to pokazac, a jak sie konczy reklama to placze, wiec mu przewijam kilka razy dopoki sie nie znudzi...

Gość u nas tez zamiłowanie
do tomasa tylko ze synek juz starszy jest (4ro latek) zaczał sie interesowac w wieku ok 1,5 roku

mój 1,5roczny synek też wprost kocha tę bajkę mąż dzis w jakiejś hurtowni zamówił taką ciuchcię tomka będzie na mikołaja zobaczymy jak się sprawdzi muszę małemu włączać na kompie bajkę tomka bo w tv jest rano i popoludniu a jak mam włączony komp to on się domaga

Gość u nas tez zamiłowanie
moze kupisz lego duplo z thomasem lub posciel? my mamy puzzle,klocki obrazkowe,wszystkie płyty...

Gość nk-a
ja polecam tory te srebne tahe along moj syn jak mial 1,5 roku sam je sobie ukladal i dokup troszke ciuchci zeby mogly jezdzic :) my na gwizke kupujemy z seri T&F posciel, domkowo i Emilke