Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saturday

Zazdrosna o EX mojego faceta

Polecane posty

Gość Saturday

Chce sie komus wygadac, znow mam dola bo wlaczam facebooka a tu na glownych wiadomosciach znow komentarz mamy mojego chlopaka do statusu jego bylej. Czasami ja chce wykasowac z moich znajmoych zeby nie musiec tego ogladac. Moj chlopak mowi ze poprostu sa kolezankami, a mnie to rani. Byli ze soba 5 lat, nawet mieli sie pobrac. My jestesmy ponad rok ze soba. Chyba mam niska samoocene albo problem ze soba albo nie wiem:(

Gość Fanka kota z sąsiedztwa
jesteś pewna, że chłopak nic nie czuje do swojej byłej? 5 lat to kuuuupa czasu! Miłość nie znika, co najwyżej może się czaić w głębszych partiach serca

Gość dfgjk,jmhgnfdsfghjk
To usun jego mame ze znajomych, tlumaczac jej dlaczego. 5 lat to duzo czasu, moja przyjaciolka byla z chlopakiem 2 lata ale z jego mama tak sie zakumplowaly ze utrzymuja kontakt ze soba juz od 5 lat! Ex juz sie ozenil a jego mama nadal bardzej lubi moja przyjaciolke od obecnej laski-zony:)

Gość Saturday
Sorki ze tyle sie zalozylo tych tematow ale pisalo ze jakis blad wystapil i myslalam ze sie nie zalozyl temat. Ja tez mysle ze to cos nie tak a moj facet mowi ze to nic zlego. On przestal sie z nia kontakowac bo powiedzialam ze mnie to boli, bo wczesniej od czasu do czasu raz na miesiac dwa pisali sobie co u nich nowego na maila. Boli mnie to bardzo. czy ja jestem nienormalna??? bo moze ze mna cos nie tak.