Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jem slodyczy

Za szybko tyje w ciazy, co robic?? 20ty tydz i 6 kilo na plusie

Polecane posty

Gość Nie jem slodyczy

Macie jakies sposoby? Dodam ,ze nie jem slodyczy

Gość Nie jem slodyczy
up

Gość gryczka
Żartujesz kobieto? Ja w 20 tc miałam 8kg do przodu. Obecnie 38 tydzień mi idzie i w sumie przytyłam ok.15. Od tego jest ciąża, przecież potem wszystko się zrzuci :-) Chyba że juz wcześniej miałaś nadwagę. Przy prawidłowej wadze wyjściowej (ja akurat byłam bardzo chuda) można przytyć przez całą ciążę do 15-16kg.

Gość NIe jem slodyczy
Startowalam z 52 jest 58 przy 170cm

Gość gryczka
No to miałaś niedowagę. Możesz więc przytyć jeszcze więcej, nawet do 18kg. Zresztą to tycie nie jest równomierne, to że juz przytyłaś 6kg, nie znaczy, że do końca przytyjesz drugie tyle. Może mniej, może więcej. Pocieszę Cię, że w ostatnim miesiącu zwykle już się nie tyje :-)

Gość b1
za drugim razem przez 18tygodni zlapalam 14kg ale to inna beczka pozniej sie umormowalo i na konca 16kg przytylam lacznie. twoja waga raczej nie jest wygurowana

Gość Wygladam jak wieloryb
ja mam 4 kilo na plusie w 21 tyg

Gość ja mam 22 tc
i 10 kg na plusie

ja nawet dziś się ważyłam, jestemn w 20 tygodniu i praktycznie nic prócz baaardzo niewiele powiększonego brzucha-nic się nie zwiększyło. waga taka sama jak przed ciążą. a na początku jeszcze schudłam 3 kg, bo bardzo mało jadłam przez mdłości. ale nie ma się co martwić, pewnego dnia jak zacznie lecieć w górę, to nie zawiążę sobie sama butów :D

Gość śpiworkowa mama
Jejku, to przecież nie tragedia, 6 kilo w 20 tygodniu. Ja w 4 miesiącu miałam już 6 na plusie. Przez całą ciążę przytyłam prawie 25 kilo, a wszystko zrzuciłam 2-3 miesiące po porodzie karmiąc piersią. Mały miał 3 miesiące, a ja byłam znów szczupła i wąska w talii tak samo, jak przed ciążą.

Gość Mania_20
ja jestem w 24 tygodniu i przytyłam 3 kg

Gość śpiworkowa mama
Ty się kobieto nie odchudzaj czasem w ciąży. Masz się odżywiać. Słodyczy nie jesz, to dobrze, nie roztyjesz się. A nawet jak masz ochotę na słodkie, to nie możesz sobie odmawiać, byle nie opychać się słodkim jak świnia.

czym się zamartwiać! Mi przybyło przez cała ciąże 25 kg! brzuch mialam ogromniasty ale czulam sie całkiemm milo ;D Po porodzie spadło ;D

Gość śpiworkowa mama
A poza tym jak piszesz, że miałaś 52 kilo przy 170 cm wzrostu, to miałaś niedowagę. Ja mam 171 i ważę średnio 60- 61 kilo,tyle co przed ciążą i jestem szczupła. Jak miałam 58 karmiąc piersią, to byłam za chuda i robiłam wszystko, by przytyć.

Gość Mania_20
śpiworkowa mama - tylko pogratulować ;)