Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba sie załamie psychicznie

CHYBA SIĘ ZAŁAMIE :/ TERAZ MAM 3 CHŁOPAKÓW

Polecane posty

Ja już wysiadam. Żeby nie było nie spałam jeszcze z żadnym z nich i nie będę w życiu spać z 3 facetami w jednym czasie. Jeden mnie zaprosił, potem drugi i potem trzeci, i tak znów pierwszy drugi i trzeci. Żaden z nich nie wie o dwóch pozostałych! A mam ich trzech bo nie umiem odmawiać. Bo jak jeden z nich trzech chciał się ze mną umówić to jak mogłam powiedzieć 'nie', no jak? Przecież nie mogę powiedzieć facetowi że się nim nie umówię, bo skąd do cholery mogę wiedzieć czy akurat ta moja odmowa nie zrujnuje jego wewnętrznej samooceny i do końca życia będzie go kuła jak gwóźdź w sercu. Chyba się załamię psychicznie. A teraz znów nie mogę powiedzieć któremuś z nich że nie mogę się z nim dłużej widywać no mam innych dwóch na boku bo przecież to może go zabić. Jedynym wyjściem z obecnej sytuacji jakie widzę jest pozorowanie mojej śmierci przed całą trójką :/

Gość blablablasrututu
umów się z trzema na raz i z trzema na raz uprawiaj seks-normalny, oralny i analny, dla każdego inna dziurka

Gość zadupczona na maxa
GÓŃKA JAKICH MAŁO. po prostu masz ochote na każdego znich i chcesz się dowartościować.

w nekrologu wpiszę sobie "zmarła tragiczną śmiercią pod rozpędzoną drezyną w wyniku pijanego maszynisty"

nie mam ochoty na żadnego z nich. Nie mam ochoty na żadnego faceta chwilowo. Mam ochotę spać do 12 a potem patrzeć na Lost :/