Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

Agresywne dziesięciolatki

Polecane posty

Gość Sanetta

Szłam dzisiaj przez centrum handlowe a za mną kilku smarkaczy z podstawówki, góra 10 -11 lat. O zgrozo O.O Ta dzieciarnia robi się coraz gorsza! Czułam niesamowity stres, byłam cała w nerwach. To się wydaje irracjonalne, żeby jakieś gówniarze wzbudzały w Tobie strach, prawda? Ale wierzcie mi. Ich zachowanie, przekleństwa, wulgaryzmy, niepohamowana agresja.. Z takim czymś spotykamy się niestety coraz częściej. I jaki jest wniosek? Polski dom nie wychowuje. Już dawno przestał wychowywać. Rodacy będą nas namawiać do płodzenia potomstwa a sami nie potrafią dopilnować własnego, nie dbają o ich wychowanie, a potem my jesteśmy narażeni na stres, jak z takich gówniarzy wyrastają potem zbrodniarze i młodociani przestępcy. Byłam kiedyś świadkiem takiej sceny, gdzie 11letni smarkacz gwałtownie popchnął swoją koleżankę, nie pamiętam dokładnie co było przyczyną ich sprzeczki ale pamiętam, że chodziło o jakiś banał. I zaczął ją obrzucać takimi wyzwiskami i obelgami, których nie powstydził by się najgorszy ulicznik. Boże, strach pomyśleć, co będzie za parę lat. Może dzieciarnię zaczną wychowywać roboty?

Gość ggrgt
bo patologia drze ryja ze kazdy musi urodzic przynajmniej 5 dzieci... ludzie na poziomie i rozumem wiedza jakie sa konsekwencje posiadania i WYCHOWYWANIA dziecka wiec wola 100 razy o tym pomyslec i ew przelozyc na pozniej, no ale coz... patologie zawsze były w wiekszosci...

Gość Sanetta
no dokładnie. W grę wchodzi jak największa liczba potomstwa. Nie to ze mam cos przeciwko rodzeniu, absolutnie nie, no ale kurna! Dziecko to nie zabawka, któą możesz się znudzisz i rzucisz w kąt. ALe niestety.. najpierw jest wielka euforia, a potem... zapatrzeni w kariery całkowicie zapominają o obowiązkach. Większość ludzi nie ma niestety zielonego pojecia o rodzicielstwie.