Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warm n cosy

Jaki kupujecie (kupilyscie) plaszcz w tym roku?

Polecane posty

Gość warm n cosy

Oiszcie dlugosc, kolor i material. Ja kupilam cieplutki ,pikowany w kolorze khaki,i dokupilam elastyczny pasek,fajne wciecie w talii tworzy. plasz jest za kolano,ma tez odpinany kaptur z brazowym futerkiem,mialam troche watpliwosci,czy nie jest 'zbyt sportowy',ale raczej fajnie pasuja do niego kozaki na obcasie,zreszta mam 25 lat, wiec wciaz moge sobie pozwolic na 'luzacki'wyglad :) A z poprzedniego roku mam taki w czarno-brudnorozowa krate(wiem,brzmi kiepsko,ale wyglada ladnie) z grubego materialu, z dwoma rzedami guzikow (w stylu militarnym),poza tym mam rozne kurtki na rozne okazje,ale piszmy o plaszczach :D To jaki Was plaszczyk bedzie grzal w tym roku?

Gość kurcze - nie wiem, mam
Skorzany, czarny, kroj marynarkowy, troche za tylek, nie ocieplany (wole zalozyc gruby swetr)

Gość sratatatamata
ja kupiłam różowy płaszcz z wełny, piękny jest:D

Gość warm n cosy
to super :)

Gość warm n cosy
no,to jakie plaszczyki kupujecie?

Gość po co kupowac co roku
płaszcz :S

Gość KarolinaCe
Mój mi posłuży kupę lat. Nie wywalam niepotrzebnie pieniędzy :)

Gość smanna
Ja kupiłam ciepły i praktyczny, może nie jest najpiękniejszy w świecie, ani nie jest modowym hitem, ale za to ładnie leży i pewnie nie jedną zimę w nim przechodzę. Jest z materiału a la jeans, grafitowy, z wysokim kołnierzem wewnątrz którego jest odpinane futerko, ma sprytne ocieplane kieszenie, podkreśla delikatnie talię i wydłuża oraz wysmukla sylwetkę. Jego wady to to, że nie ma kaptura, ale jest on właściwie zbędny bo i tak nigdy w nim nie chodzę i jest raczej sportowy co nie do końca jest zgodne z moim stylem.