Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyrosia

Zabiegi na skórę

Polecane posty

Gość tyyrosia

Hej, Mam pytanie czy próbowałyście kiedyś jakiś zabiegów upiększających na twarz?? Co działa i warto spróbować? ...zastanawiam się nad wybraniem się na jakiś masaż z olejkami, ale przyznam że nigdy wcześniej na czymś takim nie byłam, więc nie wiem co i jak :(

Jeżeli jest sucha wszelkiego rodzaju maseczki nawilżające są dobre lub kremy bardzo głęboko nawilżające jak jest tłusta oczywiście kremy przeciw świeceniu się skóry maseczki wysuszające skórę trądzikowa peeling oczyszczający ,żele lub toniki do twarzy bądz zabiegi u kosmetyczki takie jak oczyszczanie

Wszystko zależy od cery tak jak wspomniała Angel. Ja mam akurat cerę mieszaną miałam naprawdę super masaż z 3 olejków z vitaminą Ei C :)

Gość welllana
Kwas na twarz jest dobry potem przez jakiś czas skóra Ci się złuszcza, ale potem masz piękną delikatna skórkę tylko pozazdrościć :)

Gość ssisoria
W profesjonalnych salonach robią ci swego rodzaju "badania" diagnozujące twoją skórę i dopiero na ich podstawie dobierają dany zabieg. Ja przynajmniej w takim byłam, więc wiem co mówię.

W tamym tygodniu byłam na świetnym masażu twarzy z olejkami Sanflore. Bardzo fajny salon i niedrogi. Kosmetyczka doradza ale można sobie wybrać zapach :) Świetna sprawa! Ujędrnia i oczyszcza skórę, i relaksuje ąż mi się nie chce shodzić z fotela hehe

Gość iwiwsiaa
Ja szukam jakiegoś dobrego salonu w Warszawie, ale jak na razie trafiam na przeciętne. A ty gdzie byłaś jeżeli mogę spytać?

Taki mały zbieg okoliczności bo ja również, jestem z Warszawy :) Polecem salon "Galeria Odnowy" Wpisz w wyszukiwarkę i znajdziesz ich stronkę. Cenowo naprawdę przystępnie i zabiegi maja na wysokim poziomie. I co ważne, szczególnie dla mnie, że można pytać się o wszystko, bardzo fajne przyjazne podejście do klienta. Zapisałam się znowu na następny weekend hehe :)

Ja też szukam jakieś fajnego salonu kosmetycznego i tak zerknęłam na Galerię Odnowy i całkiem fajny ten salon tylko, że jestem ze Skierniewic i nie wiem czy podjechać czy nie.. :s

Gość nellalala12
Przecież Skierniewice to w cale nie tak daleko o_O Jak któraś się z was zdecyduje to dajcie znać jak tam jest to może i ja się wybiorę :)

Gość ortta
Jestem pozytywnie zaskoczona tym salonem w sensie mają bardzo niskie cenny i bardzo kusząca jest możliwość dobrania zabiegu do rodzaju skóry. Ja chyba też tam zajrzę, w sumie to jest prawie w centrum to będę miała nawet z pracy całkiem blisko.

Gość wertika
Masz rację, na prawdę nie dużo sobie biorą nawet za wosk. Ja chyba też tam si e wybiorę :)

Gość ortta
To prawda. Ja przeglądałem ich ofertę bezbolesnych peelingów na całe ciało i chyba bym się na takie oczyszczanie wybrała w tym tygodniu. Dam znać jak było :)

Gość tyyrosia
Co raz bardziej się skłaniam, żeby też czegoś takiego spróbować, może nie od razu peelingu na całe ciało, ale na przykład oczyszczanie z masażem i maska na twarz :)

@marzenkaa11 Skierniewice to przeciez rzut beretem od Warszawy, a salon naprawdę godny polecenia. Jak na Warszwę do cenowo naprawdę dosyć nisko i wszystko jest na wysokim poziomie. Wejdź na www.galeriaodnowy.pl i poczytaj sobie.

rossi: Dzięki za odp. myślałam, że zapominiałaś o tym wątku :) Fajna stronka! Dzięki za linka do Galerii Odnowa. Jutro pooglądam i dam znać. Dobranoc :)

Gość czillko
Dzięki za linka. W sumie też chciałam pójść na jakiś masaż, ale się na tym kompletnie nie znam, a głupio mi zapytać :/

Gość astri
Oj mi by się coś takiego przydało. Co roku jeździmy na świat do teściów. To jest jeden wielki zjazd rodziny, podczas którego wszyscy wszystko oceniają. Co kto ma na sobie, jak mu się powodzi itp. itd. Bardzo męczące :( ...ale no cóż tradycja.

Gość huhuhuharu
Widzę, że takie święta to coś normalnego o_O Ja też myślę o wybraniu się do takiego salonu, ale bardziej z myślą o Sylwestrze :)

Kurcze, sorki za późną odpowiedź ale miałam taki nawał pracy, że szok! I jak to znaleźć czas dla siebie :( Tak apropos Galerii Odnowy, podjechałam tam z chłopakiem w ostatni weekend, żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda. Pani właścicielka sama mnie oprowadziła po gabienecie i była bardzo miła. Samo miejsce wygląda super i te piękne zapachy! Udało mi się pogadać z dwowa babkami, które chodzą tam regularnie i mówią, że są bardzo zadowolone. Chyba się skuszę i zamówię wiztyę przed Sylwestrem :)

Gratuluję decyzji :) Na Twoim miejscu zdecydowałabym się na jakiś zabieg i zobaczyła jak Ci się to podoba. Może jakiś peeling albo maseczka. Ja już odkładam sobie kasę na zabiegi przed Sylwestrem ;)

Brzydula30 Możesz powiedzieć coś więcej o tym zabiegu z kwasami?Jakie efekty są i czy wystarczy tylko jeden zabieg?

rossi_2: A nie wiesz przypadkiem czy mają otwarte jakieś inne punkty niż w Warszawie? Przeglądałam stronę i mają bardzo fajną ofertę, szkosa, że nie mieszkam bliżej.

Gość rawiollli
Jeżeli chodzi o zabiegi kwasami to koleżanka sobie coś takiego robiła. Jest to bardzo dobry i skuteczny zabieg, tylko radzę Ci go zrobić troszkę przed Sylwestrem, bo po nim łuszczy się skóra przez tydzień, ale potem masz twarzyczkę jak pupcia niemowlaka :)

Gość wersi
Kwasy są dobre, ale chyba troszkę za bardzo inwazyjne jak dla mnie, ale to lepiej się zapytaj eksperta. No ale skoro w tym salonie ktoś taki jest to bez problemu powinien Ci wyjaśnić co i jak :) ...wiesz zawsze możesz poddać się peelingowi czy też dobrej maseczce nawilżającej...jak zawsze wszystko zależy od tego jaką masz skórę.

@malutka: Niestety mają otwarty punkt tylko w Warszawie. Może za jakiś czas rozwiną się na inne miasta. A skąd jesteś? Zawsze można dojechać jak jesteś w okolicy. Na pewno warto bo salon jest naprawdę super :) @wersi: Ja wolę peeling i maseczkę nawilżająca. Kwasy dają świetny rezultat ale dla mnie to troszkę za bardzo inwazyjnę, chyba że ktoś dobrze toleruje taką metodę to wtedy tak :)