Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........kasia1990-20l........

Dlaczego on to zrobił ????może ktos mi wyjasni ????????????????????.............

Polecane posty

Chłopak jeszcze tydz. temu nalegał na dziecko mówił że bardzo chce mieć je ze mną i jest mi gotowy go zrobić nawet w tamten dzień , że chce być już ze mną na zawsze i będzie dla mnie idealny.... a wczoraj weszłam na jego profil na nk a tam pełno wiadomości od niego do jakiś dziewczyn które poznał podczas trwania przerwy (bo zerwał ze mną około 4 miesiące temu na 3 tyg. bez powodu :O ale postanowiłam dać 2 szansę) oto przykład jednej z tych wiadomosci :"hej ślicznotko dasz mi swój nr. tel bo przez przypadek usunołem. wiadomość z środy) co o tym myslicie ??

Gość bvbvc
szukaj faceta w innym miejscu .On wyglada podejrzanie .

aha i tego nr. oczywiscie nie usunoł dobrowolnie tylko połamałam mu kartę (że niby zaczynamy wszystko od nowa :O )

ale my byliśmy ze sobą 4 LATA a na nk się włamałam wiem że nie powinnam ale w sumie nie zaluje ...

mu idzie już 23

Na Twoim miejscu też bym nie żałowała. Niezły krętacz z niego, będzie Ci mówił piękne słówka, a za plecami laska wyrywał. Odetnij się szybko, nie odpisuj mu, nie odbieraj tel, zerwij kontakty, inaczej znów Cię tak okręci, że wrócisz do niego...

Gość nooooooo
jestescie siebie warci :)

Dlaczego są siebie warci? Nie znasz autorki, więc nie oceniaj. A zachowanie autorki faceta jest co najmniej moim zdaniem niestosowne, gdy się jest w związku.

nooooooo-- no nie wiem czy jestesmy :O przeciez jakbym mu ufala nigdy bym mu się na nk nie włamała .. po prostu chcialam sie upewnić że jest w porządku .. przecież jakbym tego nie zrobiła mogłabym zmarnować życie sobie i jeszcze moze mojemu dziecku :O bo zaloze się że by sie nie zmienił ...

Gość nooooooo
Zaglądanie na czyjś profil jest bardzo stosowne :) normalnie szczyt zaufania w związku, nie jestem po niczyjej stronie ale faceci lubią wyrywać dupy dla statystyk nie koniecznie do łóżka dlatego czytanie cudzej korespondencji to kiepskie źródło informacji.

Gość nooooooo
Sama stwierdziłaś "pełno wiadomości" i od "dziewczyn" a nie jednej konkretnej , czyli lubi sobie pobajerować :P

nooooooo oj ale on mi powiedział kiedyś po pijaku że nie chciałby być z osobą o takim samym harakterze jak on ... i że ma ochotę mnie zdradzić na 2 dzień mówił mi że zartowal że chcial zobaczyć czy powiem to samo ale ja mu nie wierze :O i jak mu ufać ????

ale on wyraznie dązy do spotkania z nimi .. więc nie jest to zwykłe bajerowanie przez neta :O

Gość jakis tam moje glopi nick
wiesz co... kiedys mi laska usunela numery telefonow kobiet!!! tylko idiotka mysla ze ja do nich dzwonie bo romansuje a to byl tel sluzbowy i one byly pracownikami w innej firmie... myslalem, ze ja zabije, koniec byl tego samego dnia...

Przestańcie mydlić oczy dziewczynie! W takim razie skoro facet lubi sobie pobajerować,chociażby dla statystyk, to niech znajdzie takiego, który nie ma potrzeby podnoszenia w ten sposób swojego ego! Daj sobie z nim spokój, takie jest moje zdanie :)

jakis tam moje glopi nick-- heh on napewno tam nr. służbowych nie miał ;) zreszta zgodził sie na to połamanie karty dobrowolnie...

Nie jest wart nawet minuty uwagi. Daj sobie spokój z tym oszustem. Ja właśnie jestem po takim związku z facetem, który składał super deklaracje przez pół roku, później przez 3 tygodnie mie ignorował bo miał takie widzimisię a jak go sprawdziłam to się okazało, że się umawiał z innymi. Naprawdę, nie warto marnować czasu i energii na takiego drania.

Gość 12345!
Nie zawracaj sobie nim głowy. My mielismy 4-miesieczną przerwę , dałam mu szansę,i co? Postanowiłam sprawdzić jego uczciwość i znalazłam ogłosznie, w którym szuka kobiety na stały układ sponsorowany, odpisałam mu jako ktoś inny i niestety jest zainteresowany. Albo stety, bo już się bałam, ze swoimi podejrzeniami zniszczę nasz związek, a sie okazało, że to dalej taki sam kurwiarz.