Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovetoylovetoy

Seks a okres

Polecane posty

Gość lovetoylovetoy

Dziewczyny uprawiacie seks gdy macie okres? Ja prawie zawsze z moim partnerem, po 3-4 dniach okresu juz nie moge wytrzymac bo tak mi sie chce, partnerowi to nie przeszkadza. Kto z was sie brzydzi?

albo dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek ala ma kota a kot ma ale od tylu dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek dziwek prostytutek kurew szmat idiotek

Gość lovetoylovetoy
gosialska moze i tak, ale w sprawach czystosci nie mam sobie nic do zarzucenia. Zastanawia mnie to :)

Gość lovetoylovetoy
ostry_meksykanin hahahaha :)

Mnie tam już nie przeszkadza. Kiedyś miałam opory, ale raczej natury estetycznej. Wyzbyłam się jak byłam z facetem który potrafił mnie zadowolić w tym czasie języczkiem!!! Poza tym nawet jak mnie trochę "ciągnie" (pobolewa) w dole brzucha to delikatny seksik zakończony oooooooohhhhmmmmm ;-) rozluźnia. Z punktu widzenia medycyny jeżeli zachowuje się higenę przeciwwskazań nie ma.

Gość lovetoylovetoy
ale minetki w tym czasie to nie pozwolilabym robic raczej

Gość lubię się rozbierać
facet może chcieć ale w seksie to oba muszą chcieć;) albo i więcej:P

Gość LolA128090
Oj mi sie teraz chce mmmmm....:D i nie moge sie doczekac az wroce do domu :D