Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maldzka

polska wrażliwość!!

Polecane posty

Dwa dni temu o godzinie 7.30 jechalam na badania do laboratorium, pobieranie krwi, jak wiadomo na czczo. Mój chłopak nie mógł mnie zawieść, ponieważ wcześniej wyjechał do pracy. Wsiadam do autobusu a tam straszny tłok a na mój widok osoby siedzące głowy oczywiście skierowały w strone szyby!! Bardzo żle sie poczułam fizycznie, było mi nie dobrze i mysiałam wysiaść 3 przystanki wcześniej!! Najgorsze , że siedzące to głównie kobiety były ;/ Dla mnie jakaś masakra !! Jakies dwa tygodnie temu miałam podobna sytuacje , wracam od koleżanki a na nastepnym przystanku wsiada dziewczyna ok 25 lat z dwójka dzieci , jedno ok. 3-4 miesiecy i oczywiście nikt jej nie ustąpił miejsca , ja dobrze się czułam wiec miejsca ustąpiłam na co babka ok 40 lat spojrzała na mnie z nidowierzaniem bo jej przecież nie ustąpiłam ;/

Gość modny kalafior
a co to nas obchodzi ze ta 25 latka zrobiła sobie dzieci. ona miała orgazm podczas seksu a my jej mamy ustępować ?

Gość bo Polska to chory kraj i
ludzie są tu pojebani:oNie wszyscy ale niestety większość naszego społeczeństwa:(Nie wiem czy kiedyś będzie tu NORMALNIE...Nawet jeśli tak to nawet nasze prawnuki tego nie doczekają:P

Gość bo Polska to chory kraj i
kalafior---->a skąd wiesz,że ona miała orgazm?:D

Gość gimmmi
czego ty oczekujesz, ze gdy wsiadasz do autobusu kazdy wpatruje si ew twoje oblicze, czy przypadkiem nie jest ci slabo, moze masz ochote usiasc? Skad ludzie maja wiedziec, ze jestes na czczo, ze ci slabo? Kazdy jedzie w swoja strone, mysli o swoich sprawach a nie oglada wsiadajacej do autobusu 25 latki. Nie jestes pepkiem swiata!

modny kalafoiorze widać, że jesteś jeescze jakimś podlotkie. Kiedyś Twoja kobieta będzie w ciąży i ciekawe jak wtedy zareagujesz?

Gość modny kalafior
nie mam zamiaru się żenić, bo mi się nie chce

Gość First Lady
mogłaś poprosić kogoś żeby ci ustąpił miejsca. Przecież nie miałaś wymalowane na twarzy, że źle się czujesz

gimmmi - jestem kobietą w ciąży, i wydaje mi się, że ktoś dobrze wychowany poprostu ustąpi miejsca, jak wiadomo kobiety w ciąży mają rózne dolegliwości> Zapytaj swoja rodzicielke czy nie było jej ciężko jak była w ciąży z Toba ?? A ja pępkiem świata nie jestem :)

Gość gimmmi
ty chyba juz tak masz, ze od calego swiata oczekujesz, ze sie DOMYSLI co tobie dolega. Zakladajac topik nie napisalas, ze jestes w ciazy. Oczywiscie, wszyscy tutaj powinni sie domyslic...