Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ati-85

po jakim czasie pocałunek z języczkime

Polecane posty

Gość ati-85

Ile czasu minęło u Was od momentu poznania się do pierwszego pocałunku z języczkiem?

2 lata, ale to tylko ze względu na to że najpierw miała to być przyjaźń, a potem dopiero zaczeło sie cos dziac ;) Ale myśle, ze ta odpowiednia chwile sie czuje , samo wychodzi ;D

To zalezy w jakim wielu i w jakich okolicznościach... Kiedys na imprezie od momentu pozniaia dziewczyny do momentu pocałunku zajeło to jakieś 15 minut. W sumie jak juz umawiałem sie na randki to zawsze kończyły sie one takim CAŁUSEM.

Gość ati-85
nie, mi nie chodzi o tzw. szybkie znajomości, tylko a takie które kończyły się związkiem (dłuższym bądź krótszym).

Gość wołanie na puszczy
raz - to nie grzech trzeci pocałunek to już zobowiązanie (tekst z jakiegoś filmu) a tak serio - to to się czuje kiedy. Kiedy sama jesteś na to gotowa i czy partner jest tego godny. A najlepiej poczekaj aż on zacznie i się dołącz.

Gość ati-85
petrol: takich rzeczy się nie pamięta? (dobre). Chodzi mi o to, żebyście napisały konkretnie po jakim czasie? Tego, że nie należy całować się z kimś, z kim nie chce się być, nie musicie mnie uczyć.

Gość MartiB...
24 kata. Na trzeciej randce. Wcześniej to tylko pocałunek w policzek i całus w usta na do widzenia.

Gość wołanie na puszczy
widzę że nie rozumiesz subtelnych ironii. NIE MA TAKIEGO OKRESU PO KTÓRYM JAK SIĘ TO ZROBI TO JEST OK, A JAK WCZEŚNIEJ TO NIE OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny, wytłumaczcie jej. 85rocznik (jak rozumiem) to już powinna kobieca intuicja być nieźle rozwinięta? Właśnie INTUICJA!

Gość ferdfrefr
ja cos okolo 3-ciego dnia od bycia razem, ale poznalismy sie tydzien wczesniej.

Gość ciekawska adsh
skoro czujesz ze chcesz to zrobic, ze tego pragniesz, to poczekaj na odpowiednia chwile.. moj partner jak całowalismy sie pierwszy raz mial 17lat ja mialam 15lat, wstydzil sie strasznie i tez nie wiedzial kiedy, duzo razy probowal a jak sie na niego spojzalam to stwierdzil ze oglada moje oczy, az wkoncu wzial cienka poduszke i mowi kochanie pocaluj mnie przez poduszke, a potem ja odsunął i sam sobie stworzył taka sytuacje ;)

Gość ati-85
wybaczcie, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała na pierwszej randce pocałować się w usta a na trzeciej z języczkiem. Dla mnie to zbyt intymne. Musiałabym bliżej poznać kogoś takiego, więcej z nim porozmawiać, pobyć, poprzytulać się itd.

Ati85: >>nie, mi nie chodzi o tzw. szybkie znajomości, tylko a takie które kończyły się związkiem >>(dłuższym bądź krótszym). Czy moje kilkuletnie małżeństwo ci wystarczy? Przespalismy się ze soba jeszcze na długo przezd pierwszą randką :)

>>wybaczcie, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała na pierwszej randce pocałować się w >>usta a na trzeciej z języczkiem. Dla mnie to zbyt intymne. Musiałabym bliżej poznać >>kogoś takiego, więcej z nim porozmawiać, pobyć, poprzytulać się itd. A kto ci każe robic na pierwszej to, a na trzeciej tamto. Rób tak jak uważasz za stosowne i jak SAMA czujesz. To Twoja sprawa. I Twoje uczucia. Jesli nie czujesz tej chemii do niego to byc może go nigdy nie pocałujesz. czy 85 w Twoim nicku to data urodzenia?

Gość ati-85
85. to data urodzenia.

aha to zależy od sytuacji,klimatu ,od tego co sie czuje do chłopaka na 1szej randce nie

Gość ati-85
ja do tej pory miałam jednego chłopaka ( 3 lata) i on był jedynym z którym się całowałam i uprawiałam seks. Oczywiście, dopiero po jakimś czasie.