Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie bo nie wiem sama

zamówić tą sukienkę czy nie?

Polecane posty

Gość parappapa
mi się nie podoba dół tej sukni, nie zamówiłaby jej

no właśnie dół mi się nie podoba i dlatego się waham

Gość Beirut_girI
www.animus24.pl 🖐️

Gość First Lady
sukienka ogólnie super ale ten różowy pasek mi nie pasuje

różowy pasek akurat tak bardzo mi nie przeszkadza bardziej koronka na dole, wolałabym gładki dół. Może ktoś jeszcze się wypowie bo do jutra muszę zdecydować

Gość HKHKJ
jesli choć troche sie wahasz to jej nie kupuj!!

dzięki za opinie! w ogóle to wole bardziej skromne suknie a wszyscy mnie namwiają (włącznie z paniami w salonie) na bardziej " księzniczkową" suknię! Dzięki za wszystkie rady!

Gość PikantnaPirania
Powiem tak, mi się podoba, dół też. ALE Ty się wahasz, więc NA PEWNO nie będziesz z niej zadowolona. Gdyby Ci się podobała, to nie miałabyś wątpliwości! Moim zdaniem powinnaś szukać do momentu aż znajdziesz taką, w której nic Ci nie będzie przeszkadzać i cała Ci się będzie podobać.

Gość Jeśli masz wątpliwośi
to znaczy że ta suknia nie jest dla ciebie.Ja podczas przymiarek nie byłam pewna czy to ta, aż w końcu trafiłam na taką w której mi było najlepiej i wiesz wtedy że to ta i nie masz wątpliwości. Ta suknia jest ładna, ale jeśli ją wybierzesz to lepiej ecru a nie biały i bez tych bandaży na rękach. Nie dawałabym też welonu bo suknia jest ozdobna, we włosy kwiat lub coś nawiązującego do kryształków na sukni.

mnie osobiście się podoba , lepsza taka niż gdybyś kupiła taka w której jak beza byś wyglądała. Ta jest taka romantyczna

Gość Miss Cole
A mnie sie calkiem podoba, szczegolnie gora jest super

ja osobiście chciałąm bardziej dopasowaną ale jestem raczej szczupła a narzeczony jest że tak powiem "dobrze zbudowany" i wysoki! Dlatego nawet w salonie doradzają mi coś takiego jak w linku żebym nie wyglądała przy nim jak cień! Juz sama nie wiem co o tym myśleć

Gość Inna PM
Dół z tym lamowaniem bardzo mi się nie podoba. Zresztą sukienka wygląda jak dla małej dziewczynki a nie dorosłej kobiety.

Dzięki za rady! Nie wezmę tej sukienki, bo czuję się w niej jakbym miała iść na bal przebrana za wróżkę! Poszukam czegoś w czym bedę się dobrze czuła!

Gość Kreml
suknia jak suknia ale nie wiadomo jak ty w niej będziesz wyglądała...

ale o której mówisz? Tą pierwszą przymierzałam i Pani w salonie zachwalała że jest idealna dla mnie, tyle że ja się w niej źle czuję, jakbym była przebrana za kogoś innego! A co myslicie o tej drugiej, tej nie mierzyłam ale chciałabym coś w tym stylu...

Gość Kreml
Tylko pamiętaj o tym że Pani w salonie zawsze i kazdemu powie że Ładna i wspaniale wygląda, a po co? po to żeby sprzedać i prowizje dostać.

Wiem o tym tylko że ja przymierzałam tam kilka sukienek i akurat te które mi się bardziej podobały to mi odradzała! Zresztą w innym salonie tez mi doradzają tiule, które mi się podobają ale na kimś innym, bo ja osobiście się w nich źle czuje! Po prostu wolę bardziej dopasowane do figury sukienki, rozszerzane ale dopiero od bioder a nie od pasa!

Poza tym narzeczonemu nie podobają się tiule i woli mnie w dopasowanych sukienkach! Chyba faktycznie rację mają te dziewczyny, które mowią żebym nie brała jak nie jestem przekonana! Poszukam jeszcze i wybiorę to co mi się podoba i w czym się dobrze czuję a nie będe się kierowała opiniami pani w salonie!

Gość bleeeee okropna
masz gust jak kompletna wiesmara

Gość Inna PM
Druga suknia z Herma piękna i z klasą.