Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do karolina264

Polecane posty

Gość przecież on pisze
ze niby ma dysortografię :D :P chociaż żeby mieć to w necie, w erze przeglądarek z korekta pisowni, to trzeba się starać :classic_cool:

Gość prawiczy prawiczek 28
jak nie masz dysortografii to po prostu jesteś leniem Tylko problem co lepsze? Mieć dziury w mózgu czy być leserem

*BLE BLE* + karolina264 = ❤️

prawiczy prawiczek 28 - raczej nie jestem leniem po prostu wiem ze nie podobam sie kobieta i dla tego nie podchodze do nich i nie zagaduje po za tym jestem dosc niesmialy i chyba przeszlem fobie spoleczna

i dlatego nie używasz firefoxa z korektą pisowni?

podszebójesz bo wted bendzierz pisau bes błendów i morze poznaż takom karolinkem bo sie w tobiem zainteresóje jak zobaczy rze ładnie piszesz

prawiczy prawiczek 28 - raczej nie jestem leniem po prostu wiem ze nie podobam sie kobieta i dla tego nie podchodze do nich i nie zagaduje po za tym jestem dosc niesmialy i chyba przeszlem fobie spoleczna kobietom dlatego poza tym PRZESZEDŁEM :o:o:o ide ja stad :o a ty mysl o korepetycjach, a nie o cipach :D

"podszebójesz bo wted bendzierz pisau bes błendów i morze poznaż takom karolinkem bo sie w tobiem zainteresóje jak zobaczy rze ładnie piszesz " co z tego jak zobaczy moja twarz to jej sie odechce poznawania mnie