Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanciastoporta

Takie są fakty!

Polecane posty

Wczoraj oglądałam program naukowy w którym 500 mężczyzn z różnych zakątków świata poddano testowi, jaki jest ich ideał kobiety. Panowie mogli w programie graficznym stworzyć swój ideał. Wynik był taki iż kobieta idealna ma wymiary : 68 w tali i ok. 80 w biodrach, piersi w granicy dużego B/ malego C. W związku z tym nie tłuste wieloryby ani nie kościotrupy. Tylko normalne kobiety z krwi i kości. Co wy na to ?

Gość zimna cola
to było galileo?

Gość informatyk bez kobiety
też to oglądałem, wybrano faceta aby wybrał sobie pannę . Wybrał niższą od siebie z wcięciem w talii i z dużymi cyckami :classic_cool:

Coś chyba nieuważnie oglądałaś. Ważne są proporcję a nie określone centymetry. Ważne żeby była figura klepsydry, to znaczy różnica między biodrami a talią powinna wynosić co najmniej 0,71 czyli jakieś 30 cm, ponadto biodra powinny być mniej więcej takiej samej szerokości. O biuście też nie było mówione ,że B czy C tylko ogólnie ,że faceci wolą wydatne krągłe biusty i gdyby mieli wybierać z pośród pań o idealnej -wyżej wymienionej figurze, to wybrali by tą z dość sporym krągłym biustem. 80 w biodrach to straszny chuderlak tak poza tym, a faceci lubią dość szerokie biodra , 90 przynajmniej. Zresztą pomiędzy 68 a 80 jest tylko 22 cm różnicy , więc to wyklucza badania. Też oglądałam ten program, dodatkowo sporo czytałam na ten temat, wszystko zostało nam z jaskiniowców tak naprawdę :]

Gość informatyk bez kobiety
To naprawdę wygląda seksownie, jędrny cyc i smukła talia :classic_cool:

Żadne Galileo, tylko discovery. Bardzo uważnie oglądałam. Nie napisałam, że 80 tylko w okolicach, nie pamiętam dokładnie czy było to 85 czy 87. Osobiście mam 88 w biodrach przy tali 69 i wyobraź sobie, że wygląda to jak najbardziej proporcjonalnie.

Więc masz 0,78 różnicy, ideał według naukowców to 0,71 jak wspomniałam, ale to nie znaczy ,że masz wyglądać nieproporcjonalnie i tak masz bardzo ładny wynik ;]

Mi się bardzo podoba moja figura, właśnie klepsydra. W tzytzkach mam 91, w talii 63, a w biodrach 93. Odkąd pamiętam, wszyscy mi mówili, że mam zaj...iste wcięcie w talii. Kiedyś (jak byłam młodsza) nie za bardzo wiedziałam o co chodzi, ale teraz już wiem;) Tzytzki swoje też lubię - nie gigantyczne, i niemałe:) Pupa raczej duża:(