Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adunia88

starania i nasienie

Polecane posty

Gość adunia88

Witam,zaczeliśmy z narzeczonym starać się o dziecko,a do tej pory używaliśmy gumek,a teraz bez zabezpieczeń jak się kochamy to jak tylko wyjdzie ze mnie to nasienie mi wypływa nie zdążę się obrócić,jak sobie z tym radzić?

Gość jak idziesz
chyba sobie żartujesz...

Gość kljlklkjk
to normalne:) ja podczas staranek staralam sie zasypiac z nasieniem w srodku, lub lezalam przynajmniej pol godziny

Gość niezleeee
widaomo ze wyplynie ale zawsze to co ma wpłynosc do wpłynie a ile sie juz staracie???

Gość adunia88
1 cykl starań dopiero mamy,i chciałabym zeby jednak to nasienie pobyło we mnie trochę,może w złych pozycjach się kochamy bo zazwyczaj na jezdzca.

Gość niezleeee
1 cykl i ty bys juz w ciazy chciala byc???? ja sie staram juz 2 lata co to jest jeden cykl niccccccc

Gość adunia88
no fajnie by było szybko zajść :) dlatego pytam bo ciągle mi to wylatuje

Gość niezleeee
to ci nic nieda dziewczyno ile ty mas lat??? mi tez wylatuje ale to niema nic do rzeczy

Gość niezleeee
najlpeij to daj na luz zdrowe pary staraja sie nawet do roku czasu a ty bys chciaa za 1 razem byc w ciazy kazdy by chcial ale tak sie niestety nieda

Gość xbrox
po przytulaniu niech ci partner wloży poduszkę jakąś grubą pod pupę :) nasienie będzie w Tobie na dłużej

Gość ja zaszłam odrazu
w pierwszym cyklu mimo iz zapewne polowa mi wyplynęla:) a najlepszą radą jest pozycja klasyczna z poduszką pod pupą i lezenie tak potem iles tam czasu:)

Gość kljlklkjk
w klinice nieplodnosc doradzono nam pozycje na pieska;) i lezenie na brzuchu po stosunku;)

Gość justysswd
Ja się staram drugi cykl i zauważyłam że gdy mam płodne to szyjka się otwiera i wypływa mi mniej nasienia a w niepłodne szyjka jest zamknęta i jakby niewpuszczała nasienia.też tak macie?