Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intelana

Gdzie w Szczecinie spotkac ludzi na poziomie?

Polecane posty

Gość intelana

Witam, mieszkam w Szczecinie od jakiegoś czasu, zastanawiam się gdzie tu można spotkac ludzi na poziomie, wyzszym wykształceniu, statusie materialnym, ludzi interesujących? Czy jest to w ogule możliwe w tym miescie? Mam wrażenie, że poza studentami, młodymi, głupiutkimi dziewczętami i erasmusami nie ma tu nikogo.

Przecież jeszcze jesteś TY. Wypełniasz sobą cały świat, jak kupa toaletę. Nic tylko wzdychać.

Gość intelana
przepraszam "w ogóle" i wyższym, bo zaraz zostanę zlinczowana i ogłoszona pustakiem.

Gość ppooppo
Trzeba bylo zostać na tej swojej wsi - na pewno masz tam wielu ludzi na poziomie:) Spadaj z mojego miasta dość już wieśniar się nazjeżdżało!

Gość szklanazupa
nosz cholera, status materialny mam przeciętny, więc nie jestem ynteresująca :D ale szukaj, a będzie ci znalezione :D najlpeiej pojedź do binowa na golfa, snobstwa tam pod dostatkiem :D

Gość intelana
Sama studiuję, nie jestem panną, która zadziera nosa. Zwyczajnie chciałabym poznbac ciekawych ludzi. Dlaczego w sieci zawsze są tacy ludzie jak ty?!

Gość szklanazupa
jakoś kurde nie miałam problemu na stuiach będąc, żeby ciekawych ludzi poznać :P

Gość intelana
Ahh.. widzę, że tu raczej nikt mi nie pomoże. Nie miałam złych intencji, ciekawe czemu wszyscy odebraliście to jako zadzieranie nosa, dziwne, gdybym była panna, która szuka sponsora byscie mnie pojechali, ale widzę, że ludzi, którzy szukają normalnych, miłych, a przede wszytskim szukają ludzi, którzy mają coś do powiedzenia traktujecie tak samo. Smutne to.

Oprócz golfa pozostaje Ci jeszcze tenis A jeśli oczekujesz wyrafinowanej rozrywki także dla duszy, wśród ludzi "na poziomie" to filharmonia lub opera na zamku. Bo niestety w teatrach możesz nadziać się na mnie lub osoby mojego pokroju

Gość intelana
Ja też kilku poznałam;) Ale chętnie zorientowałabym się czy są jakieś miejsca, gdzie chodzą inni ludzi niż ci np. co chodzą do citty hall czy podobnych lokali. Ps cechy wymieniłam od tak, nigdzie nie napisałąm, że wyznacznikiem kultury sa pieniądze i odwrotnie. Nigdzie nie napisalam też, że bycie interesującym wymaga posiadania zasobnego portfela.

Gość szklanazupa
o, o, a jak pójdziesz na spacer, to możesz spotkać mię. Samo rozczarowanie, albowiem posiadam jedynie jeden tytuł magistra. No i piechotą chodzę, co dobitnie świadczy o statusie. Materialnym. Jakże istotnym. Kultura :)

Gość Ona przecież jasno pisze
że SZUKA SPONSORA 🖐️

Gość tyl lepszych materialnie
moze w SPA w Radissonie

Gość szklanazupa
o, mamy więc zbiorowe halucynacje ? :D ludzi na poziomie, wyzszym wykształceniu, statusie materialnym, ludzi interesujących

Gość szklanazupa
o tak tak ! zapomniałam o spa w radissonie ! byłam tam ostatnio na usg, widziałam całe zastępy INTERESUJĄCYCH jak kręcą na rowerkach i patrzą przez okno na mknące tramwaje. Spróbuj się zapisać :D

Gość intelana
Ok odpuszczam. Nie wygram. Cóż może gdybym napisała, że szukam miłośników kina Wooy'ego Allen'a czy Daren'a Aronofsky'ego? Zabrzmiałabym bardziej wiarygodnie. Może gdybym dodała kilka ulubionych zespołów, lub książek.. może. Przepraszam wszystkich. Życzę miłego wieczoru.

Gość dj.władek.
intelana a ladną masz pisdeczkę?

Gość tych lepszych materialnie
nic zlego w tym SPA nie widzę, mamy z mezem tam karnety(od firmy, fakt) ale nie mamy kompleksów na punkcie tego, czy jestem niedostatecznie interesujacy.

Gość tych lepszych materialnie
(jesteśmy - miało byc)

Gość Hm, juz chcialam powiedziec
ze znam pare osob ze Szczecina inteligentnych, kulturalnych i ciekawych, ale niestety nie spelniaja Twoich kryteriow majatkowych i zwiazanych z wyksztalceniem. Nie chadzaja tez po klubach i knajpach.

A np. w Hormonie sa fajni ludzie...w Pionierze ( kinie) ludzie nie przychodza na popcorn tylko... pozdrawiam i musze przyznac że w Szczecinie ciężko o ciekawe miejsce więc i o ludzi ciężko

Gość intelana
Zapytałam tylko gdzie można spotkac ciekawych ludzi, widzę, że najwięcej narobił ten status materialny, więc może go pomińmy. Nie napisałam, że szukam faceta!!!! Napisałam "gdzie", nie prosiłam was o wyciąg z konta. Sprawiacie wrażenie, jakbyście mieli jakieś kompleksy, bo co Was to tak boli... inteligentni ludzi wymienili by dwa czy trzy lokale i dali spokój. Nawet jakby pomyśleli o mnie 'galerianka', wierzę, że by im się nie chciało tracic czasu, żeby mnie tu poniżac.

A nie pomyślałaś, że skoro wszyscy Twoje wypowiedzi zrozumieli w określony sposób to może faktycznie coś jest nie w porządku? Nie chciałabym być uszczypliwa, ale inteligentny człowiek wie jak formułować zdania, aby zniwelować ryzyko jego błędnego zrozumienia. No, ale przecież łatwiej się zjeżyć i zaatakować niż chwilę pomyśleć A inteligencja nie ma znaczenia gdy ktoś po prostu nie lubi snobów, a takie właśnie sprawiłaś wrażenie (możliwe, że złudne oczywiście)