Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiaalass

pomocy co o tym myslicie? prosze napiszcie, pytanie raczej skierowane do kobiet.

Polecane posty

Gość nieśmiaalass

mam strasznie duzy brzuch, a jestem dosc szczupla, faktem jest ze jem malo ale przewaznie dosyc tluste rzeczy. nigdy az tak wielkiego brzucha nie mialam, za pare dni powinnam dostac okres moze dlatego jest taki wielki? tylko martwi mnie pare rzeczy, zawsze pare dni przed okresem juz mnie pobolewal brzuch i wiedzialam ze niedlugo sie pojawi, a w tym miesiacu zupelnie nic nie czuje. poza tym wokol brodawek pojawila sie brazowa otoczka, ktorej nigdy nie bylo, piersi mnie w ogole nie bola a zawsze bolaly jak zblizala sie miesiaczka. no i od 3-4 dni mam zaparcia :-O odpowiedzcie czy to moze wskazywac na to ze jestem w ciazy ? :-O

Gość kkkkkkkkkaefffff
A może , może . .

Gość nieśmiaalass
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A kiedy ostatnio współzyłaś ? Ile masz lat ?

Gość nieśmiaalass
ostatnio 18 pazdziernika, wczesniej na poczatku wrzesnia mam 22 lata

Gość nieśmiaalass
tak tylko jesli chodzi o testy to z nimi nigdy nie wiadomo moja kolezanka zrobila i wyszedl negatywny, a poszla do lekarza i okazalo sie ze jest w ciazy

Gość Onaaa_Onaaaa
moze zrobila za wczesnie test

Gość Onaaa_Onaaaa
testy są naprawdę bardzo czułe, po takim czasie już na pewno wykryją ciążę, także leć do apteki;)

Gość czekoladofa lalka
ja dziś dostałam okresu w pracy miałam go dostać 28 października!!! nie bolą mnie piersi ani brzuch!!! myślałam że jestem w ciąży bo kocham sie regularnie ale nie! masakra nie martw sie bo to do niczego dobrego nie prowadzi!!!

Gość nieśmiaalass
bylam w aptece prawie zamykali, zrobilam test i wyszedl negatywny, troche mi kamien z serca spadl. tylko teraz marwie sie co moga oznaczac te zaparcia i brak objawow co do nadchodzacej miesiaczki, ale ulzylo mi. a wiecie co jest najglupsze? ze uprawialam seks z bylym facetem, fakt ze go kocham ale on juz mnie raczej nie, bylismy razem 3 lata. poza tym brak pracy, brak mieszkania, brak jakiejkolwiek kasy no i brak stalego partnera. nie wiem gdzie poszlabym z tym dzieckiem. nie chce juz seksu za duze ryzyko, wole zadowolic sie sama.

Poszukaj nowego faceta a opóźnienie mogło wyniknąć ze stresu. I po co się z nim kochałaś? Nie warto skoro już wiedziałaś że nic z tego

Gość nieśmiaalass
z jednej strony chcialam sie zaspokoic, a z drugiej i to chyba bylo silniejsze cos jeszcze do niego czuje i myslalam ze moze uda mi sie go rozkochac. wiem, to strasznie glupie. wiem, ze to nie ma sensu i wiecej tego z nim nie zrobie