Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka LEVIATANA

LEVIATAN kochanie, gdzie jestes, kolacja ci wystygla

Polecane posty

Gość Kochanka LEVIATANA
On juz wszystko wie ode mnie! Von od mojego Leviatanka!

Ech, chciałam pożartować, ale Levi nie bardzo czai żarty. Znowu o tym zapomniałam. A bierz go sobie:D

Oblubienico - wolalbym rosolek a nie szczawiowa ;) Kochanka - jak chcesz mnie poderwac to zmien taktyke z udawania kochanki na inna ;p

Gość Levviatan, przeciez ty
nie chcesz, zeby cie laski podrywaly, prawda? Czemu taki duzy chlopczyk ciagle jest sam?

robie i to dosc czesto tylko musi byc atmosfera do tego ;) a co czuje? to nie wiem jak to okreslic ;p milosc to to nie jest, obojetnosc tez nie. to cos w okolicahc przyjazni w ktorej cenie sobie to ze jak cos zrobie/powiem zle to dostane od ciebie opiernicz i sie "nawroce" a nie czaisz sie i nie mowiac o co chodzi ;) pomarancz - bo nie znalazlem tej odpowiedniej ;p

lepsza? raczej traktuje was na równi ;) mam nadzieje że mnie nie znienawidzisz jak już będę miał partnerkę :)

Gość miki1234
leviatan a jak zaczynal sie jej nick ? :P

Mam dziś podły nastrój, naprawdę. Jakoś wszystko mi zbrzydło. Nie wyrabiam. Zamiast czytać albo oglądać film, marnuję tu czas i oczy. Potrzebuję jakiegoś komplementu:o

Gość levviatan jak
zakładasz temat o sobie na pomarańczowo to pamiętaj, żeby się przelogować, bo może cię spotkać ten sam los co Girll czy jak jej tam

Oblubienico -> gdybyś nie miała męża to prawdopodobnie byśmy się teraz przytulali ;) miki1234 -> zgaduj ;p

Gość miki1234
nie jestem w tym dobra. jedna mala literka pierwsza :) albo 3 z kolei ;p

Sądziłam, że mnie pocieszysz:o Powiesz coś miłego:o A może bym ci się nie spodobała i nie miałbyś ochoty na przytulania😭

miki1234 -> a co ci da znajomość tej literki? Oblubienica -> to musiał bym mieć na lewym oku taka samą wadę jak na prawym i być głuchy abyś mnie sobą nie zainteresowała :) levviatan jak -> ja nie mam takiego problemu bo nigdy nie pisze na pomarańcz i nie zakładam tematów o sobie.

Gorsze dni? Proszę cię! Ja, człowieku pracuję, mam dwoje dzieci (bliźnięta roczne), męża muzyka, który wiecznie w trasie... Dziś akurat jest, to zabrał dzieciaki do swojej mamusi. A ja tu pół leżę przy kompie. A zaraz muszę się wykąpać i zrobić mięso na jutro, bo przecież zawsze muszę ładnie wyglądać i pachnieć, a żarcie się samo nie zrobi. Kurwa - trudniejsze dni:o

To się postaraj:o Bo ty jesteś taki uparty jak osioł - myślisz, tak mam i koniec:o Ludzie pozbawieni empatii, to najczęściej ludzie zdolni do najgorszych czynów:o