Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarnaaaaa

CZY 2 PARTNEROW W LOZKU W IEKU 23 LAT TO DUZO?

Polecane posty

Gość mala czarnaaaaa

Dotychczas uprawialam sex z 2 facetami,z tymze z jednym bylam 3 lata i osiem miesiecy,a z drugim 7 miesiecy.Oba zwiazki sie rozpady niestety...Teraz pozalam super faceta,bardzo w porzadku.Zapytal mnie ilu ich mialam,powiedzialam prawde.On tez mial 2 kobiety w lozku przede mna,bo jak stwierdzil szanuje siebie i kobiety.On ma 24 lata.Powiedzial,ze przeszkadzaloby mu jakbym miala ich duzo,ale,ze niby 2 nie uwaza za duzo,ze jest ok.Jednak mam wrazenie,ze troche sie rozczarowal...Ja nie zaluje,ze zrobilam to z dwobyly to powazne zwiazki,a nie jakies przelotne przygody...Co myslicie czy mialam sie nie przyznawac?

Gość mala czarnaaaaa
sorry za literowki

Gość Mysle ze to w normie, ale
jakbys nie miala zadnego to tez w normie.

Gość ożeszty
przeciez to nie wazne ilu się mia partnrów bo to nie miara uczciwości czy zaufanie... ważne żeby z obecnym którego sie kocha bć szczerym i wiernym... przeszłośc nie może rzutawać na teraźniejszości... w agenturze nie pracowałaś przecież...

Gość mala czarnaaaaa
NO tak....tego drugie partner troche zaluje,ale coz stalo sie.Pierwszy zwiazek trwal prawie 4 lata,wiec ciezko zebysmy przez 4 lata tylko na siebie patrzyli.Dodam,ze zaczelam jak mialam 19 lat.

Gość mala czarnaaaaa
ale czy to duzo?

Gość mala czarnaaaaa
nikt sie juz nie wypowie?

Gość kolorowe kredki.
czy to duzo to sprawa tylko i wylacznie twojego sumienia 🖐️

Gość mala czarnaaaaa
Wiem,ale chcialabym uslyszec obiektywna opinie.

Gość mam 19 i mialam juz 3 facetow
ja mam 19 lat i miala juz 3 facetow w lozku wie to nie jest duzo w twoim przypadku

Gość kolorowe kredki.
raczej subiektywne...

Gość kobieta z marsa
wg mnie to mało :P

Gość mala czarnaaaaa
Tez nie uwazam aby to bylo duzo.Szanuje sie,oprocz tych 2 w moim zyciu byli tez inni facei.Mam na mysli takich,ktorzy do mnie narywali i z ktorymi umowilam sie na 2-3 radnki,ale zwyczajnie nic z tego nie wyszlo.Oczywiscie miedzy nami do niczego nie doszlo.Bylam jeszcze z jednym chlopakiem 4 miesiace i tez NIC nie bylo,zwyczajnie go nie kochalam.Uwazam,ze nie mam sie czego wstydzic,ale tez bym chciala zeby facet,z ktorym teraz bede i pojde do lozka byl juz tym ostatnim:)

Gość izunia87
nie masz sie czym martwić i zaden wstyd ja też miałam 2 teraz mam trzeciego i ostatniego zareczylismy sie i bedziemy mięc dzidzie tez mam 23 lata,wstyd to jest jak sie przbiło liczbe swoich lat a znam takie:)

Gość obiektywnie to masz zaniżone
poczucie własnej wartości i nad tym raczej popracuj, nie przeglądaj się w oczach nowego partnera tylko w swoich, zauważ, też, że ten twój kolo ma podobnie, bo normalnego faceta nie interesuje sexualna przeszłość nowej partnerki, tylko jaka jest i czy mu z nią jest dobrze jeśli okaże się że dla niego najważniejsze jest z iloma spałaś to znaczy - tu skrót myślowy bo nie chce mi sie tego rozwijać - że to zakompleksiony dupek a nie normalny facet proponuję sprawdzić jego relacje z matką, bo pewnie się okaże, że mamusia jest bardzo ważniusia :classic_cool: oczywiście mogę się mylić bo dlaczego nie :classic_cool:

Gość mala czarnaaaaa
Tez pomyslalm,ze cos z nim nie tak skoro pyta o to juz na poczatku znajmosci albo pyta w ogole.Ja bym go na pewno nie zapytala.Nie wiem ogolnie co mysle o tym wszytskim.Powiedzial,ze jestem jego idealem kobiety i,ze cieszy sie,ze mnie poznal(to juz powiedzial jak wiedzial ilu mialam).