Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

Zapomniał o rocznicy

Polecane posty

Mój facet zapomniał o naszej rocznicy.. a niedługo ślub.. Tak wiem niby głupota ale jest mi cholernie przykro a nie mam się komu wygadać:(

Gość pnndkjbnd
sluchaj zdzicha. dla facetow zapomnienie rocznicy czy urodzin to po prostu przypadek. kiedys rozmawialam z moim partnerem na ten temat i powiedzial mi, ze oni po prostu tacy sa-choc moj nigdy nie zapomnial. I mowil tez, ze facet za takie cos by sie nie obrazil. trudno stalo sie, zapomnialas i zycie. Nie zabijaj go za to, on nie chcial zapomniec, po prostu sie przytrafilo. to nie znaczy ze cie nie kocha

Gość pnndkjbnd
wazne ze pamietal. ja np. nie pamietam o rocznicach, a moj swietuje nawet miesiecznice. to nic takiego. nie warto sie przejmowac takimi duperelami. zrob tak by bylo mu przykro ze zapomnial, ale nic nie mow. Po prostu musisz do tego doprowadzic nie slowami, a on juz nigdy nie zapomi.

Gość zapach pomarańczy...
Pierwsza rocznica jest papierowa:) Mógl ci chociaż papier toaletowy kupić:(

Gość bardzowielkiecyce
a Ty pamietałaś i zrobiłas mu chocby lodzika?

To była czwarta rocznica... Dziś mi powiedział ze pamiętał... i jestbardzo zdziwiony ze jest mi przykro... bo niby czemu..

No bo nie dał mi odczuć że pamięta.. wie ze należe do osób dla których takie rocznice urodziny są ważne a mimo to olał sprawe

no istotnie, straszna tragedia. Zerwij z nim, nie szanuje Cię i myśli tylko o sobie. :o

Facet to takie urządzenie ,że trzeba o wszytskim przypominac 5x ja swojemu juz mówie o rocznicy a mamy dopiero 27XII, przypominaj przypominaj i jeszcze raz przypominaj