Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

kiedy ON mnie pocaluje...

Polecane posty

Gość mychaaaa

pisalismy od 5 sierpnia, po raz pierwszy spotkalismy sie w polowie pozdziernikac i od tego razu widzielismy sie juz moze z 10 razy. Dzis byl po raz pierwszy u mnie w domu bo wczesniej sobie biegalismy po parku, innym razem kino, koncert, wypady wspolne. Zaproponowaal wspolny wypad w gory na Sylwestra, ogolnie jest dobrym czlowiekiem i mysli przyszlosciowo, ma 23 lata....problem jak w pytaniu ;Pbo ja bylam pewna ze to dzis bedzie, nie znamy sie od wczoraj i doscyc juz przezylismy razem

Gość mychaaaa
dodan tylko ze piszemy ze soba codziennie po 4,5 godzin

Gość hehe :D
A jakby Cie probowal pocalowac na pierwszym spotkaiu, czy na drugim, to bys pisala, ze za szybko. Wam kobietom sie nie dogodzi. Spokojnie, ten facet na Sylwku Cie porzadnie zapnie, nie bedzie sie rozdrabnial i calowal tylko.

Gość sama go pocaluj
a nie czekaj i sie zastanawiaj! ja to nie rozumiem takich dylematow, albo jest mi dobrze z kims i nie marudze, a jak cos mi nie pasuje to sie za to biore sama i wtedy albo jest to odwzajemnione albo rozumiem, ze mamy inne pragnienia i inne priorytety.

Gość humanistkagim
zrób mu lodzika

Gość around the world
Czy wy baby musicie zawsze czekac az to facet zrobi pierwszy ruch ???? Nosz kurwa, jak jakies ulomne i niepelnosprawne. Siedzicie z dupami i tylko czekacie az was facet pierwszy zaprosi na randke, pierwszy wezmie za ręke, pierwszy pocaluje na dobranoc, pierwszy wysle smsa po randce, pierwszy zaprosi na druga randke i tak w kołko, a wy tylko siedźcie i czekajcie. Ech te baby :-/

Gość mychaaaa
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość bardzowielkiecyce
nigdy...bo jesteś brzydka