Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOT9

Kobiety bez faceta-z wyboru

Polecane posty

na pewno wiele jest takich. dlaczego? :P podajcie powody

Gość jestem leniiem
i tak wygodniej, o

powody powody ... mi chodzi o prawdziwe zrezygnowanie z posiadania partnera, na zawsze ;)

Gość jestem leniiem
znasz osobiście takie przypadki, że ktoś na zawsze zrezygnował z partnera? bo ja nie. to często tylko mechanizm obronny po rozstaniu, ale tak naprawdę nie cierpi się samotności

Gość boaaboa
a dlaczego nie hodujesz iguany?

Gość ja nie mam partnera
gdyz wole nie miec zadnego niz pierwszego lepszego

ja znam, tzn niezupełnie bez żadnych kontaków damsko-męskich...ale takie niezaangażowane znajomości, bez wspólnych planów i zobowiązań...bez wspólnego zamieszkiwania

Gość =centurion=
nie nadają się do związku - zbyt egoistyczne i uparte oraz za bardzo racjonalistyczne lub odwrotnie - za bardzo "odjechane" ... nieumiejętność pójścia na kompromis oraz zbyt wygórowane wymagania.. to tak w wielkim skrócie :P

Gość fan fan
cenię swoją niezależność, prawo do własnego wyboru i spędzania czasu wg własnego widzimisię. Kiedy byłam w związku facet mnie strasznie ograniczał, na każdym kroku, na dłużą metę takie życie to wieczna wojna. Nie mam mentalności niewolniczej więc wybrałam życie bez faceta. Jestem panią własnego losu i to główny powód. Nie odczuwam samotności. Realizuję się zawodowo i rodzicielsko, z powodzeniem godzę te role i jestem szczęśliwa.

Gość =centurion=
poza tym niezliczone ilości fochów , przy dodaniu narzekania na co się tylko da...oprócz siebie... :P

Gość samotna z wyboru
tylko, że to nie mój wybór był, ale jego, a że drugiego takiego nie znalazłam to jestem sama inni są dla mnie całkowicie aseksualni, nic już nie czuję. Jestem samodzielną atrakcyjną kobietą. I tylko z zewnątrz to wygląda tak ładnie. W środku jest pustka.

Gość Julia 73333
w większości przypadków wybór jest dyktowany przez nieudaną przeszłość w relacjach damsko-męskich. Skoro i tak każdy związek kiedyś się rozpadnie, to po co cokolwiek zaczynać.

Gość =centurion=
Skoro i tak każdy związek kiedyś się rozpadnie, to po co cokolwiek zaczynać. skoro i tak umrzemy , to może przed tym czegoś spróbować ? nawet kilka razy? :)

Gość Julia 73333
do tego jest jeszcze potrzebny uparty facet, który szybko sobie nie odpuści trudnej do zdobycia kobiety i tak ją w sobie rozkocha, że ona nie będzie w stanie przestać o nim mysleć ;)

Gość boaaboa
bo dla kawałka kiełbasy nie trzeba kupować całego świniaka :P

Gość cajou
czasem kobiety wola byc same, poniewaz nie chca byc darmowa sprzataczka, praczka, gotowaczka a niestety polscy mezczyzni wlasnie takich szukaja, wola tepa kure domowa od wyksztalconej, madrej kobiety, bo ta druga niestety nie da sie ujezdzic do roli tlumoka w walkach na pustym lbie

Gość =centurion=
do tego jest jeszcze potrzebny uparty facet, który szybko sobie nie odpuści trudnej do zdobycia kobiety i tak ją w sobie rozkocha, że ona nie będzie w stanie przestać o nim mysleć zgadzam się te "trudne przypadki" są najbardziej interesujące szkoda tylko ze niektóre z was chcą być "bardziej trudne niż być mogą"

Gość =centurion=
stalin temat jest o kobietach zmieniłeś się? :P

Gość Arlena B.
Tu nie jest mowa o prawiczkach, idźcie na swój topik :P

Ostatnio Monika Jaruzelska udzieliła wywiadu, w którym przedstawiła siebie jako zadeklarowaną singielkę.

Gość też tak mam jak Ty
mój mąż przez wiele lat prowadził podwójne życie (druga rodzina dosłownie), byłam w ciąży gdy się wydało i straciłam dziecko; nie potrafię już nikomu zaufać bo boję się następnej takiej traumy :(

Gość czarnogranatowa
Ja nie wiem czy sie kwlifikuje, ale nie czuje sie samotna bez partnera - mam przyjaciol, prace, hobby, kochanka z ktorym nie mieszkam i nie chce sie wiazac

Gość do neinka - cd.cd.
13:19 [zgłoś do usunięcia] cajou czasem kobiety wola byc same, poniewaz nie chca byc darmowa sprzataczka, praczka, gotowaczka a niestety polscy mezczyzni wlasnie takich szukaja, wola tepa kure domowa od wyksztalconej, madrej kobiety, bo ta druga niestety nie da sie ujezdzic do roli tlumoka w walkach na pustym lbie no niestety.... czasami prawdziwe do bólu ale trzeba podlreślić,że niekiedy fajni i porzadni faceci nie są doceniani ....

Gość też tak mam jak Ty
podaj adresy tych fajnych i niedocenianych facetów :)

Gość ja nie chce nigdy
w sumie to nie lubie towarzystwa mezczyzn, a poza tym kojarzy mi sie to z byciem slozącą. Kobiety tez w sumie sa glupie, te co lataja za facetami, nie kapuje, ale okej

Gość ja nie chce nigdy
moj ojciec nie potrafi sobie uprasowac koszuli i mowi ze gdyby mama nie umiala gotowac nie mialaby u niego szans:O faceci w modosci szukaja kochanek i to jest szczere, a jak im sie znudzi to szukają młodszych mamusiek i kochanek na boku jak im sie nudzi.

Gość ja nie chce nigdy
znaczy no do kuchni, szorowania kibla, porządna katolicka dziewica, a do łozka mysląca i seksowna kolezanka.

Gość do neinka - cd.cd.
podaj adresy tych fajnych i niedocenianych facetów... łatwo ich poznać na pierwszy rzut oka, mają żony-treserki :)są tak wytresowani, jak rotweilery, nie wezmą nawet żarcia z obcych rąk .... podejrzewam,że nawet adresów nie trzeba podawać, bo masz na pewno chociaż jednego w swoim otoczeniu /wraz z pakietem kontrolnym w postaci żony/