Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale moze moze

pomożcie. dlaczego tak mam. jestem slaba.

Polecane posty

Gość ale moze moze

za kazdym razem gdy moj narzeczony sie na mnie pogniewa, zle osadzi moje zachowanie czy poprostu jest wobec mnie zimny z jakiejs przyczyny, puszczaja mi nerwy i od razu placze. rozklejam sie i placze, nawet z malej klotni, spiecia, sprzeczki czy przykrego slowa z jego strony. wiem ze jestem wrazliwa, ale to chyba nie dobrze ze od razu placze i jestem zmeczona psychicznie... jak sobie z tym radzic...?

Gość kilko
Jak juz płaczesz to pomysl po co to robisz.. A zanim zaczniesz pomysl o tym ze co to da ze sie rozplaczesz? Pokazesz facetowi ze jestes slaba ze ma nad toba jakas wladze? nie pozwol sobie na to..

Gość rozwódkaaa
A spod jakiego znaku zodiaku ten narzeczony? Bo mi to wyglądana na klasyczną rybę.

Widocznie często jesteś napięta psychicznie, powinnaś to zredukować, najlepiej w taki sposób, który sprawia, że się relaksujesz np. fitness, spa, kosmetyczka, książka kocyk i herbata itp. i powinnaś to robić regularnie, żeby odciążyc swoją psychike. narazie reagujesz tak na sprzeczki z mężczyzną, a później może to się przenieść na inne, czasem błahe obszary.

Gość ale moze moze
ja placze w ukryciu. on tego nie widzi.. moze to efekt uzalania sie nad sobą. sama nie wiem. moze dlatego ze go za bardzo kocham i takie rzeczy mnie dołuja i wprowadzają w rozchwianie emocjonalne... ROZWÓDKA- TAK ON JEST RYBĄ- SKĄD WIEDZIAŁAŚ??

Gość rozwódkaaa
trochę się znam na znakach inni się z tego śmieją, ale tych predyspozycji nie przeskoczysz... ja też byłam z rybą (mimo, że znam ich cechy), na początku ciepły, adorujący ideał, a raptem zimna oślizgła raniąca kolcami ryba ryba może być tylko z rybą. A ty to jaki znak? Napiszę ci z kim masz szansę na szczęście.

Gość ale moze moze
jestem wagą. tzn jetem z 22 pazdziernika a 23 to juz ponoc skorpion. ale zawze klasyfikowalam sie do wagi. na prawde nasze znaki kompletnie do siebie nie pasują?

Gość fionkia
Rozwódka a napisz coś mężczyźnie baranie, jeśli znasz oczywiście? :)

Gość arika2343
A mnie powiesz, jacy sa panowie rak i bliznieta? kto pasuje do kobiety korpion?

Gość ale moze moze
moj narzeczony to ryba,,,, potrafi byc dziwny mimo ze ma 30 lat, czasem zachowuje sie kaprysnie i obrazalsko.... czy mozna go zmienic? nauczyc?

Gość rozwódkaaa
waga - taki normalny znak, najczęściej dobierają się z bliźniętami skorpion - już mniej normalny, trzeba uważać, bo może być pamiętliwy i mściwy, ale za to powinien być dobrym kochankiem, bo zazwyczaj ma hopla na punkcie seksu... baran - te, których znam są bardzo fajne, chciałabym być z baranem, konkretny, choć czasem trochę kłótliwy najczęściej przyjaźni się z lwami

Gość ale moze moze
rozwódka- ja jestem z 22 pazdziernika wiec przelom waga-skorpion i bywam pamietliwa i msciwa jak mi ktos podpadnie :P ale czy mam szanse z rybami mimo wszystko? jak podchodzic do tego znaku? jak interpretowac jego zachowanie?

Gość fionkia
a mam być może głupie pytanie? Czy facet baran umie być wierny? Nadaje się do związku? Jakie są twoje spostrzeżenia. Bo jako kumpel to jest świetny ale jako partner? Czy można mu ufać?

Gość rozwódkaaa
rak - rodzinny domator, też sporą uwagę przywiązują do seksu, bliźnięta - błyskotliwe gaduły, ale wierne wszystkich pewnie można zmienić, ale czy potem i my i oni będą szczęśliwi? nie wiadomo, chyba lepiej ich zrozumieć i się z pewnymi cechami pogodzić ja swojego męża nie zmieniłam...

Gość ale moze moze
A CZY RYBA BEDZIE WIERNA ? CZY NIE?

Gość rozwódkaaa
ale moze moze kochana jakbym była taką wyrocznią to sama byłabym z moją rybką :-) każdy znak nadaje się do związku i do zaufania i każdy zdradzić może, to zależy jeszcze od wychowania i okoliczności, ale skoro po Twoim opisie odgadłam, że to ryba - to mówi samo za siebie, oni tacy są i już, ja też płakałam po kątach, ale ile można?

Gość rozwódkaaa
dziewczyny skąd ja mam wiedzieć co będzie? znak zodiaku daje tylko pewne predyspozycje, nie decyduje o naszym życiu.

Gość ediees
a kobieta panna? moja taka jest i nie mogę jej rozgryźć.

Gość ale moze moze
TYLE ZE JA BYLAM KIEDYS Z LWEM I TO DOPIERO BYŁA GEHENNA... TO JUZ WOLE TE RYBKI.

Gość rozwódkaaa
ediees niestety nie znam kobiet panien, ale to znak należący do tych "zwyczajnych" może jej nie należy rozgryzać tylko zastanowić się nad sobą? muszę Wam wyjaśnić, że ja nie zajmuję się horoskopami tylko mam słabość do statystyki zauważyłam też takie ciekawostki: trudno znaleźć przyzwoitą fryzjerkę i jak w towarzystwie znajdzie się Kasia lub Asia to lepiej swojego faceta z oczu nie tracić ale to tylko moje obserwacje wśród moich znajomych