Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamarchewka

Aniołki i figurki gipsowe,podziękowanie,święta..

Polecane posty

Gość malamarchewka

Witam wszystkich! jestem mamą rocznego dziecka.Będąc na urlopie macierzyńskim,wygasła i umowa o pracę.Aktualnie jestem zarejestrowana w PUP,wiadomo marna kasa,dlatego tez szukam dodatkowego zajecia.Narazie w grę nie wchodzi praca na staly etat,dlatego tez staram sie dorobic w inny sposób.Finansowo wyrabiam głownie dzięki pomocy rodziny.Aby trochę dorobic wyrabiam figurki,aniołki gipsowe,które ofiaruje sie gościom,którzy uczesniczą w weselu,chrzciekomunii itp.Fajne zestawy świąteczne (Boże Narodzenie) do samodzielnego malowania dla dzieci (i nie tylko) do zaiweszzenia na choince (9 sztuk za 10 zł).Figurki o tematyce dziecięcej,dla gości którzy odwiedzają nowonarodzone dziecko w kolorze niebieckim i błękitnym .Wszystkie figurki mozna zakupic w komplecie (tzn.celofan,wstążka,dedykacja) bądź pojeynczo,bez ozdób.Wszystkim chętnym prześlę maila ze zdjęciami i odpowiem na wszystkie pytania.Moj adres aannas@wp.pl Figurki o teamtyce świątecznej,mogą byc bardzo fajnym prezentem na mikołajki czy pod choinke; fajny pomysł na wspólln rodzinny wieczór z dziećmi.Polecam i zaparszam od kontaktu

Gość a na alle jestes ?
?

Gość napisz do mnie i wyślij foty
wiolettapio@tlen.pl

Gość ccc24
poproszę o fotki kivi86vp.pl

Gość gość
mania2311@tlen.pl

Gość malamarchewka
Mania2311,też mam synka Maksymilianka;) Na allegro do tej pory nie sprzedawałam,jedynie przez znajomych,ogłoszenia lokalne itp.