Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamulla

po ciązy

Polecane posty

Gość Mamulla

Witam:) Mam poważny problem jestem juz 13mc po porodzie i dalej nie uprawiam sexu z partnerem ciagle czuje strach nawet tamponu nie moge wsadzic tak jak kiedys mecze sie dlugo a czasem nawet sie nie udaje bo ze stresu zaciskam miesnie.nie umię się nawet myc tak jak zwykle to robilam.a juz nawet nie powiem o strachu przed ginekologiem co kiedys nie mialm z tym problemu.a gdy partnet mnie dodtka nie czuje wogule przyjemnosci jestem zalamana. czy któras tez to ma tak dlugo:(((

Gość Mamulla
z cippy wystaje mi grzybek

Gość 2wq
faktycznie długo,zastanów się gdzie tkwi problem,może w psychice? ja miałam problemy kilka tygodni po porodzie,przeszło,musiałam powtarzać sobie w myslach,że to tylko w mojej głowie wszystko jest nie tak,że taka naprawdę wszystko jest ok,nic mnie nie boli,wszystko się zagoiło(bo tak było,tylko wspomnienie tego bólu porodowego nie pozwalało mi się rozluźnić)

Gość Mamulla
chyba sie ktos wypowiedzial za mnie

Gość Mamulla
najwiekszy chyba mam uraz ze po porodzie wyglada tam inaczej..

Gość 2wq
MIAŁAM TAKIE SAMO WRAŻENIE,ALE WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY,Z POCZATKU NIE CHCIAŁAM TAM PATRZEĆ LUSTERKIEM,BAŁAM SIĘ ŻE SIĘ PRZERAŻĘ,teraz nie ma żadnej różnicy jak było przed porodem