Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxa!!!!!!!!!!

zalamana.... gdzie znaleźć???

Polecane posty

Gość wkurzona na maxa!!!!!!!!!!

Jestem strasznei wkurzona i po prostu doluje mnie to cholernie. Mowia ze poprzez dobrze dobrany stanik kobiece piersi wygladaja ładniej, ladnei mozna je wyeksponowac a przede wstystykim kobieta w koncu czuje sie kobieto, wiec powiedzcie mi do cholery jak mam to zrobic...skoro nigdzie nie ma takich rozmiarow !!!!!!! nosze 70d jednak jest to rozmiar za duzy pod biustem. Potrzebuje 65 i gdzie mam znalezc taki stanik;( jestem zalamana... wkurza mnei ze rozmiarowka jest robiona tylko pod te kobiety pulchniejsze;/ w 75 to zupelnie utopilabym sie...kupowanie stanika powinno byc przyjemnoscia a dla mnei to masakra bo nigdzie nei ma takich rozmiarow .. i nei mowcie zebym przytyla czy cos.. bo wcale chuda nei jestem... mam ksztalty nie jestem patykiem po prostu jestem dosc szczupla pod biustem taka mam budowe i co mam robic???gdzie dostac taki stanik?????

Gość wkurzona na maxa!!!!
hop hop

Chociaż na mapie nie ma wszystkiego, ja dzisiaj mierzyłam stanik 60(28)DD w sklepie, którego na mapie nie ma i wiem, że w moim mieście jest jeszcze kilka z obwodami 60, 65.

Gość udhnmauyr
mam taki sam rozmiar,kupiłam w sklepie z bielizną stanik firmy konrad,mieszkam na śląsku i po staniki jeżdżę do silesia center,ale ostatnio w 'normalnym' sklepie kupiłam

Gość nie chce mi się nitz
Dziewczyny, to dodajcie te sklepy do stanikowej mapy.

To tak nie działa ;) Nie wystarczy mieć parę dodatkowych rozmiarów żeby się znaleźć na Stanikowej Mapie. Do tego trzeba mieć nie tylko dobrą rozmiarówkę dobrych firm, ale też ekspedientki potrafiące staniki dobierać, nie wciskając niepotrzebnych przeróbek etc. Na Lobby jest podział na dwa wątki: dobre sklepy (te z szeroką rozmiarówką i dobrą obsługą, sprawdzone, przetestowane i w większości na mapie obecne) i sklepy znośne (te, które się zaczynają starać, ale jeszcze do standardu godnego polecania osobom niedoświadczonym - a dla takich zwłaszcza jest Mapa - nie doszły). Może te, o których pisze Głaszczka zaliczają się do tej drugiej kategorii? :)

Tak, u mnie są właśnie takie sklepy. Wiszą staniki Panache, Freye, wielki napis na szybie, że obwody od 60 i miski do JJ, ale za dużo to tam nie mają. W okolicy 65D, 60DD bardzo niedużo, sporo modeli sprowadzają dopiero od 28E, 30E. Ja wiem, kiedy stanik dobrze leży, więc ekspedientek nie potrzebuję, ale jakby jakaś "świeża" pani poszła tam dobierać stanik, to mogłaby wyjść z czymś nie do końca pasującym. Czasem coś mierzę i widzę, że leży koszmarnie, a pani ekspedientka zachwala jak cudownie. Dlatego nie ma tych sklepów na mapie. Ale istnieją :)